The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 1 - 7 ноември

31.10.2021
Тази седмица ни очакват куп промени, тъй като няколко планети ще зададат нов тон за песен. В четвъртък късно вечерта е Новолуние в Скорпион- силно, мощно, агресивно. Напрежение няма да липсва, трансформация също. Опозицията с Уран говори за изненадващи събития

ОВЕН - за този знак понеделник се очертава добър. Възможно е да направите финансова сделка. Вторник обещава нещо противоположно на това. Конфликти с властимащи или проверки могат да прекъснат плановете на Овните. Новолунието в четвъртък е с агресивна енергия. Ще се наложи да се приспособяват към ситуации, които не са по темперамента им. Пазете здравето си- особено глава, зъби и нос. Възможни са поява на мигрени или синузит. 

ТЕЛЕЦ- първите четири дни за вас са конфликтни, особено с половинката или бизнес съдружниците. Новолунието ще бъде в опозиция на вашето Слънце и само дипломация може да спаси положението. Финансите вероятно също ще се наложи да се преразгледат. От петък, когато Венера премине в Козирог все пак любовта може да потръгне. 

БЛИЗНАЦИ - основна тема за Близнаците е здравето. Тази седмица не е от най- успешните при някой представители. Може да възникнат и конфликти с колеги. Моят съвет е да се предизвикате и да опитате да забавите темпото.

РАК - при този воден знак почти всичко ще върви успешно. Не изключвам разговори за брак или ново хоби. Опитайте да се позабавлявате. Края на седмицата обещава финансови постъпления за родените в началото.

ЛЪВ - не се очертава хубава седмица за този огнен знак. Планетите в Скорпион не правят позитивни аспекти с Лъвовете. Конфликти вкъщи или проблеми по имущество. Обърнете внимание на родителите и семейството. На любовния фронт е горещо, съсредоточете се върху творчеството си. Така може да разсеете енергията.

ДЕВА - има щастие за Девите в началото на този месец. Нужно е обаче вие да поемете щафетата във ваши ръце. Не чакайте, не анализирайте прекалено. Възможно е да ви предложат нов договор, пътуване или среща с роднина. Планетата на взаимоотношенията от петък ще ви изненада с финанси, а защо не и интересен партньор. 

ВЕЗНИ - през тази седмица организирайте парите си. Променете част от възгледите си също, времето на Скорпион е точно за това. След петък, когато Венера влезе в Козирог, родените в началото на зодията да действат след обмисляне. Конфликти не са изключени и при брачните връзки. 

СКОРПИОН - Честито, Скорпиони! Тази седмица вие сте късметлии. Марс ще ви дава силата, Слънцето ще ви помага в новите начинания. Може да работите за финансовата си стабилност, да стартирате каквото решите. Особено след четвъртък, когато и Ноеолунието ще бъде в Скорпион. Петък и края на седмицата Венера ще дойде с добри новини и в личните ви връзки. 

СТРЕЛЕЦ - тази седмица внимавайте със здравето. Медицински прегледи не са изключени. Възможно е и да пътувате също. Определено ви съветвам да почивате малко повече. След петък започва период на бавна енергия, нещо, което вие не харесвате. Занимавайте се с психология, любима ваша тема. 

КОЗИРОГ - щастие ви очаква, Венера ще влезе при вас и ще остане цели 4 месеца, до февруари. Връзките с приятелите ще бъдат на Фокус сега. Каузите, с които сте се захванали ще търпят успехи. Може да жънете посятото. Мечтите се сбъдват и в любовта, и в кариерата. 

ВОДОЛЕЙ - за вас седмицата ще протече бурно и непридвидимо. Нищо ново, нали? Проблеми в кариерата, спънки на работното място. Конфликтни връзки с бащи и шефове. Съветвам ви да намерите време за семейството си- поканете ги на вечеря. 

РИБИ- този знак ще се чувства добре. Марс и Слънцето се намират в друг воден знак, това е подкрепа. Ако водите юридически дела, може да спечелите. Здравето също ще бъде подобрено, не забравяйте за профилактиката с билки. Действайте смело, сега ще го можете.

 

Автор: Даниела Кръстева

В момента Честито 13:00 - 16:00
  • Indira Berisa Greska Savarsena 13:07 в момента
  • Gloria, Toni Storaro Prosto Savarsheni 13:04 Предишна
  • Suzana Jovanovic Ne Idi Ne Idi 13:00 Предишна
  • Boris Soltariyski, Slavi Trifonov Nikoga Zavinagi 12:58 Предишна
  • Giannis Ploutarxos Eime Kala 12:54 Предишна
  • Damyan Popov, Svetla Ivanova Amore Mio 12:50 Предишна
  • Aleksandra Mladenovic Dozivotno 12:46 Предишна
  • Anelia Day Mi Oshte 12:43 Предишна
  • Antonia, ToTo H Typhoon 12:36 Предишна
  • Sasa Kovacevic Gde Smo Moja Ljubavi 12:31 Предишна

Програма

10:00 - 13:00 ВИП зона

13:00 - 16:00 Честито

15:00 - 16:00 Най-добрият микс от песни

16:00 - 19:00 Усмивки с Мария

19:00 - 23:00 Честито