Седмичен хороскоп 8 - 14 ноември 07 ноември, 2021

Седмичен хороскоп 8 - 14 ноември
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН - началото за вас е успешно, но въпреки това може да се поизпотите малко в работата си. Сряда е ден за агресия, не прекалявайте с нея. Тези от вас, които се занимават с бизнес и финанси е добре да огледат по обстойно тези сфери. В края на седмицата има изненади- може да получите пари от някъде. 

ТЕЛЕЦ - началото е добро за вас. Особено първите два дни. В тях е време за проекти, бизнес и уреждане на партньорски казуси. Може и семейни такива. Средата на седмицата не е благоприятна. Вероятността да възникне скандал е голяма. Петък е ден, в който да оправите нещата. Възползвайте се, тъй като в събота една дума може да обърне колата. 

БЛИЗНАЦИ - и през тази седмица е време да сложите в ред работата и ежедневието си. Може да се възползвате от понеделник и вторник, за да уредите каквото е необходимо. За сряда внимавайте- погрижете се за здравето. Дихателни практики са добре за вас. Събота и неделя вероятно ще излезе на преден план разговор с приятел или помощ за някоя кауза. 

РАК - любовни отношения ще имате. Пригответе си началото на седмицата за тях. Отдайте се и на грижа за вас самите. Ако имате деца може да обърнете внимание. В сряда си намерете хоби и му се отдайте. Тези, който правят ремонт вкъщи може да имат леки спънки. Петък е щастлив ден за вас. Вършете важното тогава. 

ЛЪВ - седмица пълна отново с доста активни, пълни с не толкова щастливи събития. Но и шанс за промяна при доста Лъвове. Някой могат да се задомят или да решат да се преместят в ново жилище или офис. Определено е от полза, ако включите спортните си наклонности или харизмата. Прегледайте и любовта. Може да има бури и урагани. 

ДЕВА - има ли нещо за преговори, подпис или нов казус за решаване- сега е чудесно. Особено понеделник и вторник. Анализирайте както вие можете, но късмет няма да липсва. Сряда и четвъртък може да отделите време и на храносмилателната система. А в неделя е момент за кратко пътуване и отдих. 

ВЕЗНИ - тази седмица може да обмисляте ваше решение. Със сигурност в края и ще бъдете изненадани от резултатите. Нищо няма да е такова, каквото сте го планували. Насочете се към финансите и решаването на кредитни въпроси. Също и към такива свързани с държавни институции. Мерете два пъти и режете веднъж. 

СКОРПИОН - това е вашият месец, Скорпиони. За това използвайте тази седмица да се заявите. По принцип не обичате да сте под светлините на прожекторите, но е време да покажете какво можете. Сряда и четвъртък пазете полова система. Петък е щастлив ден. В събота може да чуете нещо, с което не сте съгласни, но изчакайте до неделя. Тогава интуитивно ще знаете какво да правите. 

СТРЕЛЕЦ - тази седмица носи за някой Стрелци загуби. Не се притеснявайте, нужно е от време на време. Средата на седмицата носи възможност за съсредоточаване. Бъдете с отворени очи. Ако може зарадвайте някой, направете благотворителност. 

КОЗИРОГ - прекрасно начало за вас. Изкарвайте се нагоре към върховете, звездите са с вас. Кариерата е в апогей, поне до сряда. Тогава са възможни обърквания, разговор с недружелюбен приятел или казус, който ще отнеме от времето ви. Петък е хубав за занимания или за преглед на костната система. Завършвате седмицата с активност от ваша страна, ако искате. Тогава всичко е във вашите ръце. 

ВОДОЛЕЙ - може да повишат някой от Водолеите родени в края на зодията. За тези в началото ще има спънки и законови неуредици. Сряда и четвъртък все пак може по трудния начин да впрегнете усилията си и да извоювате повече активи. Неделя не е много приятна за вас, затова прекарайте този ден със семейството. 

РИБИ - последни, но не по късмет ще бъдете вие. Началото е шеметно, ако ви предстоят изпити е благоприятен период. Сряда и четвъртък ще ви побутнат към философски теми и размисъл. Петък работете, а неделя е времето на приятната музика.

 

Автор: Даниела Кръстева

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация