Седмичен хороскоп 15 - 21 ноември 14 ноември, 2021

Седмичен хороскоп 15 - 21 ноември
social Снимка:

ОВЕН - използвайте началото на седмицата за засилка. Луната ще бъде при вас и нейната помощ е безгранична. Наберете инерция с финансите, облигациите и бизнес въпросите. Вторник е чудесна възможност за сделки. В сряда може да имате берекет на чакани въпроси от доста време. Ще бъде изненада и за самите вас. Към края в петък може да имате и любовен романс. Но събота не работете, почивайте, тъй като не е особено подходящ за договори. 

ТЕЛЕЦ - затъмнението през тази седмица е при вас, Телци. Повдига въпроси за връзката с партньор. При някой от вас ще има работа и покрай недвижими имоти. Подгответе се в сряда за обрати в тези сфери. Не препоръчвам събота за договорки или важни разговори. Свършете ги до петък. Може да се обостри проблем с гърло, щитовидна жлеза. 

БЛИЗНАЦИ - и вие е добре да се подготвите за работа. Началото на седмицата може да се занимаете с по важното. Не че няма да има объркване, особено в сряда. Прегледайте парите си тогава. Съветвам ви отново да обърнете внимание на нервната система и здравето. Краят на седмицата може да бъде обещаващ за вас. Правете планове за неделя. 

РАК- вие ще имате попътен вятър. Може да инвестирате в малък бизнес или нова работа. Изключение правят родените последните 4-5 дни на зодията. При тях всичко е с главата надолу. Но сега е време да се предизвикате и да покажете как се грижите за себе си. 

ЛЪВ - промени в семейното положение очаква Лъвовете. Някой ще намерят половинката си, но други ще я загубят. В сряда бъдете предпазливи, променете нещо в себе си. Отдайте се на семейна обстановка. Родените в началото на зодията може да сменят и местожителстеото си. 

ДЕВА - започнете курс или някакво образование. Обичате да се задълбочавате, сега е момент за това. Някой Деви могат да се занимават около сряда с братя или сестри, а това вероятно ще ги изкара от комфорта. Ако сте решили да пътувате, съветвам да го направите в неделя. В събота не подписвайте важни документи. 

ВЕЗНИ - вие ще успеете във вторник да сложите ред във финансите си. Сряда е различна за вас, тъй като не харесвате неочакваните събития, но ще се наложи да приемете някой неща. Точно в сферата на парите. Родените в края на зодията може да се сдобият с наследник или с високопоставен пост. Това, което да следите са взаимоотношенията с половинката ви. Особено в събота. 

СКОРПИОН - скъпи Скорпиони, предстои ви още една силна и волева седмица. Насладете и се. Имате шанс да блеснете, да се откроите. За вас петък е по особен, ден, в който вероятно ще се чувствате напрегнати по отношение на личните си връзки. Ако сте инвестирали голяма сума пари внимавайте в сряда, възможно е да има проблеми. Направете годишните прегледи и вие на здравето. 

СТРЕЛЕЦ - вие може да изгубите някой от любимите си хора. Може пътищата ви да се разделят. Имате възможност да разчистите физически и емоционално пространството около вас. Тази седмица е изключително подходяща. Родените в края на втората деката е добре да се пазят от настинки и вируси. Предполагам, че вашият оптимизъм и положителни мисли ще помогнат за това. 

КОЗИРОГ - този рогат знак няма да има тежка седмица. Родените в началото ще постигнат мечтите си. Други ще намерят тъй желаните съмишленици за бизнес. Пари също няма да липсват. Обърнете внимание на бащинската фигура. Особено родените в края на зодията. Може някой да има нужда от вас и емоционално. 

ВОДОЛЕЙ - отива си още една напрегната седмица и за вас. Връзките ви е добре да бъдат преразгледани, например в сряда. Кариерата ще има възходи и падения, но за вас цялата 2021 е такава. Доста Водолеи могат да решат да сменят работното си място или това, в което живеят. Промени в заплащането също не са изключени. 

РИБИ - добра седмица за Рибите. Ако се занимавате с международен бизнес може да действате. Родените в средата обаче да внимават за измами. Не изключвам да се почувствате и малко самотни. Това няма да трае дълго, в петък има шанс да срещнете любов или да се насладите на прекрасна вечер с любим човек.

 

Автор: Даниела Кръстева

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация