Мария Илиева представя новия си сингъл „100 причини” 26 април, 2024

Мария Илиева представя новия си сингъл „100 причини”
Снимка: Stereo Room

 

Мария Илиева зарадва феновете си с нов сингъл, озаглавен „100 причини”. Песента е колаборация между нея, Прея и скандинавския автор и продуцент Martin K, работил с имена като Jessie J, Lionel Ritchie и Sugababes.

Създаването на „100 причини” е плод на творческа сесия, събрала тримата музиканти по покана на звукозаписната компания Вирджиния рекърдс. За броени дни те раждат песен, изпълнена с енергия и добро настроение.

Впечатляващото видео към сингъла е дело на режисьора Виктор Антонов – Рик, а хореографията е поверена на Милен Данков. Снимките се провеждат в най-популярния столичен нощен клуб, а освен зашеметяващата визия на Мария, в клипа има и препратки към пънк културата от 80-те години.

„Много се вълнувам, че след поредицата балади, които изпях и представих, идва време за динамичен сингъл, носещ много енергия и добро настроение”, споделя Мария Илиева.

„Песента е идеална за лятното ми турне и се надявам да я пеем заедно с публиката в летните театри на Стара Загора, Варна, Пловдив, Русе и Плевен! Давам ти 100 причини да се чувстваме добре, ела, умножи ги по две!”

Слушай Мария Илиева и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Нотификация