Дара Екимова с нова песен и видео - "Славата" 26 април, 2024

Дара Екимова с нова песен и видео -
Снимка: Virginia Records

 

2024 г. безспорно е годината на Дара Екимова. Младата певица, чийто талант и амбиция покориха публиката и музикалните критици, изживява истински бум в кариерата си.

Всичко започна с "Бягам", песен, която бележи началото на нейното зашеметяващо изкачване. Последва дуетът й с Тино "Недей да ме будиш", превърнал се в истински хит, а с "Дишам" Дара окончателно затвърди позициите си на една от най-ярките звезди на българската музикална сцена.

Формулата на нейния успех е проста, но ефикасна: модерни и запомнящи се мелодии, силни послания, облечени в поезия и емоционален заряд, както и безупречен визуален стил. Дара печели не само почитатели, но и верни фенове, които с нетърпение очакват всяко нейно ново творение.

Но Дара не е просто красива певица с хитов глас. Тя е творец, който непрекъснато търси и се развива. Доказателство за това е нейната нова песен "Славата", създадена в сътрудничество с Константин Бешков (Kay Be). Песента е посветена на двойнствения и често нелек живот на артистите и е част от предстоящия дебютен албум на Дара, който ще се появи през есента.

"Срещата ми с KayBe e едно от най-хубавите творчески неща, които са ми се случвали напоследък. Да изпитваш усещане за свобода в студиото е истинска привилегия. „Славата“ е резултат на смелостта, която се роди от тази среща и която вдъхнови още четири песни от предстоящия ми дебютен албум", споделя Дара.

Младата изпълнителка ще представи "Славата" на живо пред публика още през май. На 9 май тя ще излезе на сцената на "Капана Фест" заедно с Мила Роберт, а на 16 май ще открие пролетното издание на фестивала So Fest в Sofia Live Club.

Слушай Дара Екимова и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Нотификация