Този май готови ли сте за играта, в която, ако загубите, е мигновен „game over“ 25 април, 2024

Този май готови ли сте за играта, в която, ако загубите, е мигновен „game over“
Снимка: Forum Film Bulgaria

Съдбоносната битка между отборите на Карасуно и Некома достига разгорещената си кулминация в киносъбитието HAIKYU!! The Dumpster Battle.

Аниме филмът, който вече подобри редица боксофис рекорди в Япония, е базиран на създадената от Харуичи Фурудате и продадена в над 60 млн. копия изключително популярна манга поредица Haikyu!!, разказваща за Шойо Хината – момче, което е твърдо решено да се превърне във велик волейболен играч, при все дребното си телосложение.

В HAIKYU!! The Dumpster Battle Хината се присъединява към волейболния клуб на гимназията Карасуно, за да бъде като своя идол – бившия играч на Карасуно, известен с прозвището „Малкия гигант“. Там той открива, че трябва да играе рамо до рамо с бившия си враг Тобио Кагеяма. Техните противоположни стилове се превръщат в изненадващо оръжие, но ще могат ли да победят своя съперник от гимназията Некома в предстоящия Dumpster Battle – дългоочаквания финален сблъсък между два отбора аутсайдери. Мач, в който няма реванш…

Трейлърът на филма само открехва вратата към изключително богатия, визуално впечатляващ и емоционално резониращ сват на HAIKYU!! The Dumpster Battle, който повече от успешно улавя същността на обичаните от милиони хора по света манга и аниме сериал Haikyu!!. Критиката е категорична, независимо дали сте дългогодишен фен или сте ново попълнение в отбора на Haikyu!!, филмът е незабравимо изживяване за всеки, който търси наистина вълнуващо и трогателно приключение.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!

 

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация