Седмичен хороскоп 27 септември - 3 октомври 26 септември, 2021

Седмичен хороскоп 27 септември  - 3 октомври
social Снимка:

ОВЕН ️- началото на седмицата за овните може да ги подложи на дебати с половинката, такива, които вече са се водили. Не бъдете агресивни спрямо партньорите си по бизнес. Родените в края на зодията ще имат промени и по отношение на статуса си. Вторник, сряда и четвъртък също носят напрежение в семейната обстановка. Налага се да премислите начинът по който общувате. Обикновено сте спонтанни и по някога не обмисляте това, което говорите. Края на седмицата за вас може да бъде по благоприятна, но тъй като Меркурий е ретрограден в срещуположния знак, все пак до 18-ти октомври променяйте себе си и правете нови планове.

ТЕЛЕЦ ️- за вас вторник и сряда за благоприятни дни. Тези, които се занимават с финанси или имоти могат да движат проектите си. Напомням, че е период за продажба, а не на покупка. В сряда някой от вас могат да бъдат поканени и на романтична вечеря или да имат подобрение във връзката си. Четвъртък и петък вероятно някой ще се опита да блесне пред вас, но това е нещо, на което вие не бихте обърнали внимание. Освен, ако този човек има необходимите качества за това. Краят на седмицата е запазен за любов, само че от вас зависи дали ще прекарате времето си добре. Нужна е свобода във връзката, както и приятелско отношение.

БЛИЗНАЦИ - това е една от зодиите, която е потърпевша от ретро Меркурий. Тъй като той е ваш управител, неговите обратни фази се усещат осезаемо от вас. Не се тревожете, както вече казах, време е да погледнете навътре към себе си. Може да имате някой спънки в документация, закъснения за срещи или отложени такива. Проверявайте по няколко пъти личните си вещи, билетите си, ако ви предстои пътуване. Любовният фронт няма да подмине и вас. Срещи с хора, с които отдавна не сте се виждали. При родените в края на зодията е възможно да изникнат някой здравословни проблеми, но родените в началото на знака ще бъдат подкрепени по отношение на общуването. Обърнете внимание и на децата.

РАК ️- ако сте отлагали ремонт вкъщи или смяна на интериора , сега може да се възползвате. Вижте обаче да не предизвикате несъгласието на роднините си , особено в понеделник. Вторник, сряда и четвъртък са вашите дни. Може да се окажете печеливши в много отношения. Едни от тях са интимните. Имате шанс да изгладите и подобрите връзката си, да направите по-хармонично и общуването с децата си. Доста емоционални и интуитивни три дни. Паричните потоци също могат да се увеличат. По отношение на здравето нека внимават родените в последните 5 дни на Рак. Края на седмицата посрещнете с някаква нова идея, независимо дали е за бизнес или лична. Вкарайте колкото се може повече иновация. Сега е време да направите двете крачки. напред.

ЛЪВ ️- за вас е време да помислите за повишаване на квалификацията. Ще бъде напрегната седмица, в която главна роля ще заемат отношенията. В сряда може да възникне конфликт в любовните дела. Вижте дали сте с правилния човек. В петък и събота може да избягвате второто. При други от вас пък точно този момент може да е полагащ началото на нова връзка.

ДЕВА ️- другият знак, търпящ неволите на ретро Меркурий сте вие. Прегледайте здравето си и се опитайте да спазвате някакъв режим. Анализирането е ваша запазена марка, сега може да го правите в изобилие. В сряда се възползвайте от продажби или уреждане на имотни и наследствени въпроси. Може да се понесете и на крилете на любовта. Края на седмицата ще ви донесе неочаквани изненади и постъпления.

ВЕЗНИ ️- Меркурий е във вашият знак, следователно сте най-потърпевши, особено родените, но тъй като и Слънцето е във вашият знак все пак ще има подкрепа и за вас. Понеделник ще бъде най- обърква шият ден. В средата на седмицата вижте поставяте ли граници в любовта. Възможно е някой да се опита да ви се качи на главата. Точно сега може би ще ви се иска да стартирате някои проекти, но съветвам да изчакате. Разбира се, ако не търпят отлагане мерете по два пъти( вие знаете как). За родените в края някой връзки могат да бъдат прекъснати.

СКОРПИОН ️ - седмицата обещава да бъде добра за Скорпионите. Е, няма да се разминат с неуредици, но това е малкото зло. Вторник, сряда и четвъртък са хармонични дни за пари, застраховки. Въздържайте се от кредити обаче сега. Петък вероятно ще се опитате да контролирате някой, но това е вашата запазена марка. Събота и неделя ще искате да изненадате половинката си, или тя вас. Второто обикновено е по трудно, заради контролиращата компонента предпочитате вие да давате. Направете нещо различно.

СТРЕЛЕЦ ️- широко скроени ще бъдете и през тази седмица. Разбира се, това е ваш начин на живот. Приятели и групи ще включват развлеченията ви. Средата на седмицата може да бъдете настроени на духовна вълна и да се интересувате от екзистенциални теми. Петък, събота и неделя ще ви донесат прилив ма енергия и желание за пътуване… колкото по- далече, толкова по- добре. Свикнали сте със свободата и тя е неизменна част от вас.

КОЗИРОГ ️- Козирози, тази седмица е добра за кариера и работа. Особено вторник, сряда и четвъртък. Това са благоприятни дни за повишаване на финансите, преминаване в друг сектор на работа или напускане на стара. Енергията на Венера и Нептун би ви донесла и добри взаимоотношения, ако вдигнете главата си от работа. Срещи може да имате с влиятелни личности, които да ви окажат подкрепа. Краят на седмицата също ще ви сюрпризира. Някои Козирози могат да бъдат повишени, а партньорът да ви донесе страст.

ВОДОЛЕЙ ️- вие сте въздушна стихия, а Меркурий е ретрограден във въздушна стихия, така че няма как да не се отрази и на вас. Може да поспорите в понеделник с приятел или да проявите егоцентризъм. Вторник, сряда и четвъртък ще бъдат по трудни за семейните отношения. Вероятно ще поправяте счупени чаши. Петък, събота и неделя вече имате въздух за дишане. Повече енергия и мотивация. Може и да тръгнете на път. Пазете нервната система.

РИБИ️- за последният знак е добра седмица, като изключим понеделник, който ще бъде по- объркващо комуникативен. За компенсация вторник, сряда и четвъртък са вашите дни. Някои представители могат да срещнат нова любов, други да родят дете. Вие сте знак с въображение и сега може да дойдат много креативни идеи. Записвайте ги и когато Меркурий тръгне в прав ход ще ги реализирате. Краят на седмицата ще се насладите на уют и семейна хармония. Парите, които ще изкарате също ще бъдат стимул за вас.

Автор: Даниела Кръстева

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация