Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември 30 октомври, 2022

Седмичен хороскоп 31 октомври - 6 ноември
Снимка: pixabay.com

От 30 октомври Марс е ретрограден. Планетата се свързва с войната, страстта, амбицията и сексуалността, а ретроградното му движение ще принуди всички нас да преосмислим начина по който действаме. Ретроградният Марс показва период на отстъпление и интроспекция. Периодът до 12 януари 2023 ще бъде невероятно непрeдвидим. Минавайки през Близнаци, Марс ще увеличи вероятността от противоречия и интелектуални спорове. Бъдете внимателни какво и как го казвате, защото коварните дебати водят до никъде. Краят на този период ще бъде момент на задълбочена интимност и емоционална трансформация.

В понеделник Луната в Козирог ще ни донесе стабилност и спокойствие в дома и ще ни позволи да наваксаме с домашните задължения.

Във вторник и сряда докато Луната е във Водолей, реакциите ни ще бъдат повече интелектуални, отколкото емоционални. Времето ще е подходящо за социални събирания и групови проекти.

В четвъртък и петък по време на транзита на Луната през Риби, ще бъдем замечтани и няма да сме склонни да се изправим пред рeалността.
През уикенда, когато Луната се намира в Овен, ще усетим силното желание да започнем на чисто. Импулсите ще бъдат силни и  ще се чувстваме енергични и спонтанни.

Овен
Ще почувствате ретроградния Марс много дълбоко. Вероятно е да изникнат неразрешени спорове, с близки приятели или братя и сестри. Ще преоткриете идеите, които ви карат да се чувствате страстни.

Телец
Ще трябва да преосмислите ценностната си система, особено темите свързани с материалните притежания. Сега е подходящ момент да подредите финансите си и да преразгледате начина по който боравите с ресурсите си.

Близнаци
Може да ви е трудно да бъдете чути, но ще бъдете смели и най-накрая ще отстоявате себе си. Ще имате мъдростта да знаете кога да говорите и кога да отстъпите назад. Емоционалното ви състояние ще бъде стабилност.

Рак
Много неща няма да бъдат под ваш контрол. В резултат на това ще се затворите себе си и ще се отдадете на мечти. Не позволявайте на негативните мисли да развалят настроение ви. Пуснете се по течението.

Лъв
Вероятно е да усетите, че не сте в синхрон с приятелите си и вашата общност. В този период ще ви е по-трудно да намерите волята, за да осъществите мечтите си. Отървете се от страховете си и се фокусирайте върху това, което наистина има значение.

Дева
Ще настъпят промени във вашата кариера. Продуктивни сте, се чувствате така сякаш сте загубили своята амбиция. Имиджът, който проектирате вече не съответства с това, което сте сега.

Везни
Ще се фокусирате върху дългосрочни проекти. Мотивирани сте да търсите истината и да прегърнете неизвестното. Освободете се от всички очаквания. Ако сте студент или ученик, скоро може да придобиете образованието, от което се нуждаете.

Скорпион
Родените в първата декада ще имат шанса да срещнат да срещнат някой специален, тъй като в момента Венера се намира в знака на Скорпиона. Тези, които са обвързани, ще могат да се отдадат на романтични моменти с половинките си.

Стрелец
Ще се наложи да разрешите проблеми с партньора си, ако имате такива. Преосмислете начина по който реагирате на конфликт и как избирате да го разрешите. Отделете време за да проведете необходимите разговори. Ще общувате по начин, който насърчава партньорството.

Козирог
Ще се наложи да намерите баланс в работата. Може би е време да експериментирате с нови средства. Нужно е да преодолеете страховете си и да се върнете към здравословния ритъм.

Водолей
Сигурно ви се струва, че сте загубили магията си по някакъв начин, но няма причина за паника. Вие сте в процес на намиране на ново вдъхновение някъде другаде. Вероятно е да стартирате нови хобита.

Риби
Освободете се от спотаения гняв. Вероятни са проблеми в семейството. Обърнете внимание на приходите си, както и на вашето здраве. Ако имате здравословни проблеми, то те ще се разрешат по-късно през месеца.

 

Автор: Велислава Димитрова
Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника

Хороскоп Виж всички

Нотификация