The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 25 - 31 октомври

24.10.2021
Снимка: Freepik.com
Ще започнем с оживена комуникация и интересни разговори. Внимавайте в сряда - Венера и Нептун ще се опитат да разклатят реалността. Когато са в дисхармонична връзка това, което виждаме и усещаме често не отговаря на истината. Може да има измами, както финансови, така и любовни.

ОВЕН - началото на седмицата е късметлийска за вас. Понеделник е чудесен за бизнес начинания. Вторник може да усетите препятствия по пътя, но на края вероятно ще завършат с успех. Сряда бъдете предпазливи за скрит подтекст и не бъдете толкова решителни. Първо помислете. Четвъртък пък отново ви дава шанс да успеете по отношения на финансите. Събота ще внесе вашата динамична енергия в живота ви.

ТЕЛЕЦ - началото започва без определени препятствия. Вторник може да се занимавате с имоти и дом. Сряда и вие отваряйте очите си. Когато Нептун е замесен, нищо не е такова, каквото е. Следват повече късметлийски моменти в четвъртък. Почивните дни внимавайте със здравето.

БЛИЗНАЦИ - добри дни за вас са понеделник и четвъртък от тази седмица. Оставете важните неща за тогава. И покупки, и преговори ще спорят в тези дни. Сряда не е от позитивните дни. Може да има манипулация от страна на половинка. Събота и неделя ще са с конфликти, особено за родените в първите ден, два на знака.

РАК - за вас вторник се очертава подходящ за бизнес. Ако сте решили да се местите в нов офис е Ок. Сряда нищо няма да е розово. Занимавайте се с растения или изкуство. Четвъртък и Събота вече са по-късметлийски. Може да празнувате или поканете гости.

ЛЪВ - стартирате добре в понеделник. Време и за командировки. Сряда и за вас е препоръчително да засилите вниманието към новите договори. Ако може, изчакайте. Четвъртък ще бъде успешен. Събота отново са възможни здравословни проблеми, не изключвам и любовни такива.

ДЕВА - за вас ще има повече успешни дни. Понеделник и вторник са такива. Сряда може да ви предложат да вършите неща, които да се окажат не добре платени. Изчакайте поне до четвъртък. Събота и неделя прекарайте в изхвърляне на ненужни вещи. Вие умеете да слагате ред.

ВЕЗНИ - стартирайте с нови дейности в понеделник. Ще ви върви. Вторник и сряда не се карайте, отстъпете на половинката си. Ако ви предложат проект, помислете и към края на седмицата вземете решението.

СКОРПИОН- вашата седмица обещава понеделник да бъде не толкова успешен. Вторник вече ще успеете да прекарате време и със семейството, и да свършите работа. Сряда не е приятна за нито една зодия. Предупреждението за лъжи и задкулисни действия важи и за вас. Петък се отпуснете, ако до този момент е имало лоши новини и опитайте сега. От събота с преминаване на Марс в Скорпион се възвръща вашата амбиция.

СТРЕЛЕЦ - има добри вести за Стрелците. Но преди тях да погледнем към средата на седмицата. Не водете дела или преговори. Внимавайте с чужденци или международен бизнес. Изчакайте петък, когато щастието пристига и може да се завърнете към обичайните действия.

КОЗИРОГ- обичате работата и през идните дни няма да има толкова големи обрати. Изключвам четвъртък, но въпреки всичко при някой представители е възможно да получат желаното. За всеки случай запазете търпение до събота.

ВОДОЛЕЙ - най- свободолюбивият знак ще трябва да вземе решение за някой приятелства. Ако е важна каузата, за която се борите, съветвам да чакате петък. Късмет ще имате в този ден. От събота за родените първите дни на зодията настъпва бурно време, в което могат да имат разправии, ако не обуздават егоцентризма си.

РИБИ- вие сте едни от потърпевшите. Нептун е във вашият знак, а нехармоничният аспект с Венера би могъл да ви донесе физически дискомфорт. Любовните въпроси не са приоритет сега, може да бъдете излъгани. От събота се очаква по-голям позитив за вас.

 

Автор: Даниела Кръстева

В момента Да спечелиш за 60 секунди 15:00 - 16:00
  • Barbara Argyrou Ukulele 15:03 в момента
  • Keba Zapalicu Pola Grada 14:59 Предишна
  • Maksim Pak Sam Jiv 14:55 Предишна
  • Petros Iakovidis Tatouaz 14:50 Предишна
  • Stoja Bela Ciganka 14:43 Предишна
  • Galena, DJ Jivko Havana Tropikana 14:39 Предишна
  • Nikos Vertis An Eisai Ena Asteri 14:33 Предишна
  • Sandra Resic Cubana 14:31 Предишна
  • Toni Storaro Kolko Si Krasiva 14:23 Предишна
  • Vasilis Karras Sereis 14:18 Предишна

Програма

13:00 - 16:00 Честито

15:00 - 16:00 Да спечелиш за 60 секунди

16:00 - 19:00 Усмивки с Мария

19:00 - 23:00 Честито

23:00 - 00:00 Ретро микс