Седмичен хороскоп 18 - 24 октомври 17 октомври, 2021

Седмичен хороскоп 18 - 24 октомври
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН - понеделник и вторник ще са благоприятни за кариерни въпроси и спорт. Пълнолунието в сряда е във вашият знак, следващите две седмици е възможно да финализирате дълго чакани проекти, стартирали през март тази година. Внимавайте да не избързате в петък, може да изгорите, не се състезавайте. Краят на седмицата ще имате доста енергия, канализирайте я правилно.

ТЕЛЕЦ - за вас до петък е време подходящо за финанси. Вие управлявате тази сфера, сега може да се докажете. Малко динамика ще ви се отрази добре, обикновено сте по пасивни. През почивните дни, родените в началото на зодията могат да имат данъчни проверки или здравословни проблеми с щитовидна жлеза.

БЛИЗНАЦИ - започва добър период, тъй като вашият управител тръгва в нормален ход и комуникацията ще бъде чудесна. Понеделник и вторник вършете и подписвайте. Може да инвестирате и в нови телефони или компютри. В сряда любовта ще тече също гладко. В петък и събота внимавайте обаче, възможно са конфликти с половинката.

РАК- не толкова добра се очертава седмицата за представителите на Рак, но понякога подтикнати от обстоятелствата можем да направим важни крачки. Около сряда това е възможно и при вас. Бъдете внимателни с близките си, особено в петък. От събота съвсем нова енергия идва към вас, позната и добра.

ЛЪВ- ползотворен период за лъвовете. Понеделник, вторник и сряда ще ви дадат нужната информация и контакт. Не се притеснявайте да действате. В петък и събота не са препоръчителни игри на его и кой е по-добър. Родените в началото да пазят сърцето (и медицински, и любовно).

ДЕВА- трудничко ще бъде и за вас, но фактът, че Меркурий не е ретрограден вероятно ще донесе късмет. Все пак до средата на седмицата са възможни агресивни състояние, но в събота и неделя ще синхронизирате енергията с Вселената.

ВЕЗНИ- най- сетне делата ви ще успеят. Каквото планувахте до сега може да започнете. Всички нови инициативи са добри за вас. Взаимоотношенията и бизнес връзките ще започнат да се напасват. Петък повишете вниманието за задкулисни игри. Обърнете внимание и на здравето си. След събота -  мислете за печалба.

СКОРПИОН- стартирате с хубави новини, може дори да идват от чужбина. В сряда пазете психиката си, ако има напрежение спортувайте или медитирайте. В петък конфликти с власт или проверки свързани със закон. В събота и неделя е благоприятен период за финансова изява.

СТРЕЛЕЦ- понеделник, вторник и сряда са завършващ цикъл по отношение на приятелствата. Може да срещнете нови сродни души. Петък е възможно да има пререкания в големи групи. В събота и неделя имате шанс да пътувате с децата си. Късмет ще имате, Юпитер вече не е ретрограден, а той е ваш управител.

КОЗИРОГ- вие обичате върховете и постиженията. До сряда обаче е възможно да не успявате да напреднете. Погрижете се за възрастните хора около вас. Петък е конфликтен, препоръчвам да не правите екстремни планински спортове. От събота нещата се стабилизират.

ВОДОЛЕЙ- щастливци сте, Водолеи. Юпитер се движи нормално през вашият знак и отпушва всички правни дела, приятелски връзки, политически каузи. Може в сряда да получите желаното. Петък се погрижете за нервната система. Събота и неделя за родените първите един-два дни на зодията да внимават със скандалите.

РИБИ- вие не сте свикнали с агресия, а началото на седмицата носи това за вас. Отдайте се на почивка и релакс. Петък също е възможно да има инциденти. В събота и неделя вече се отваря широко пространство за чувствата ви.

Автор: Даниела Кръстева

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация