"Доктор здраве" пожелава весели празници с изобилие от красиви усмивки 21 декември, 2021

social Снимка:

Независимо дали си мъж или жена, усмивката е всичко, което трябва да завърши красота ти! Няма нищо по-привлекателно от човек с усмивка! Любопитното е, че бебетата се смеят още в утробата на майката!

Усмивката не се учи – тя е вроден рефлекс!

Когато се усмихваме, се отделя ендорфин – хормонът на щастието, който допринася за доброто настроение и намалява стресът.

Има 19 вида усмивки – поне според науката. Те варират от обичайната благоприлична усмивка до гръмогласен смях, от който може да ви потекат дори сълзи от очите.

Усмивката удължава живота! Това се обяснява със способността на усмивката да стимулира имунната система посредством увеличаване на нивото на кортизол в организма.

За да се усмихваме широко е важно да се погрижим за здравето и красотата на усмивката ни, защото това е най - великолепното бижу, с което природата ни е дарила!

В последното издание на предаването "Доктор здраве" за тази година чуйте препоръките на естетичния стоматолог д-р Цветелина Насър, с пожелание да блестите за коледните и новогодишни празници с най - красивата усмивка!

Усмивки с Мария“ ви пожелава здраве и сбъднати новогодишни желания!

Интервюто с д-р Цветелина Насър може да чуете тук:

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация