В „Доктор здраве с Мария“ ви срещаме с Даниела Павлова 11 септември, 2023

В „Доктор здраве с Мария“ ви срещаме с Даниела Павлова
Снимка: Радио Веселина

 

Стъпалата и ноктите ни са важна част от човешкото тяло и е нужно да се грижим за доброто им здравословно състояние! Що е то подология, има ли почва у нас и какви са ползите от терапевтичния педикюр? 

В „Доктор здраве с Мария“ ви срещаме с Даниела Павлова. Тя е първият в България сертифициран инструктор по апаратен педикюр. Специалист по терапевтичен педикюр. 

Съдия в категория „терапевтичен педикюр“ в българското състезание „Емили“. Международно сертифициран специалист и собственик на първия в София специализиран и оборудван по европейски стандарти Учебен център по терапевтичен педикюр „Джулия“. 

Терапевтичният педикюрист работи в тясна връзка с дерматолог, хирург и ортопед. Той назначава терапия и подготвя стъпалото за следващи стъпки при необходимост. 

За ефективността на терапевтичен педикюр е необходим двустранен процес – много е важно усилията на педикюриста и тези на клиента да са равни. 

И когато терапията и препоръките за домашно лечение се спазват стриктно, красивият и здравословен вид на педикюра е гарантиран! 

И още: Защо е важна предварителната консултация с клиента? Как се диагностицират проблемните зони по краката - удебелени и вроговени зони (мазоли, кокоши тръни), обработка на дебели и микозни (гъбични) нокти и впити нокти ще чуете в този епизод на „Доктор здраве с Мария“.

 

Хороскоп Виж всички

Нотификация