Уикендът в Стара Загора ще е изпълнен с пъстри събития 09 юли, 2022

Уикендът в Стара Загора ще е изпълнен с пъстри събития
social Снимка: Община Стара Загора

Първият по рода си фест “Dr. Rock” се провежда в Стара Загора. Още снощи на сцената на Античен форум „Августа Траяна“ забиха лекарски групи, които обещават да лекуват душата с музика. Събитието продължава и тази вечер от 19 часа, като при лоши метеорологични условия ще бъде в залата на Културен център „Стара Загора“. Входът е свободен.

Уикендът продължава с така любимите безплатни градски турове по инициатива на Община Стара Загора и Туристически информационен център. Началото на обиколката за всички любители на градските истории е от 9.30 ч пред Туристическия информационен център. Утре от 9.30 ч. също се предвижда тур.

Скейт парк в Стара Загора ще бъде oфициално открит със зрелищна демонстрация.

Началото на шоуто на майсторите при екстремното каране на ролери, кънки, специални велосипеди и скутери ще бъде дадено в 10:00 часа в парк „Артилерийски“. Посетителите ще могат да се насладят на селектирана музика от специален гост диджей, а в непосредствена близост ще бъде разположена изложба на екстремни фотографии, български скейт паркове и процесите по изграждането им. Общата площ на модерното съоръжение заедно с прилежащите части, е около 2 дка. То е предназначено за лица над 10 години.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация