Седмичен хороскоп 7 - 13 март 06 март, 2022

Седмичен хороскоп 7 - 13 март
social Снимка: pixabay.com

ОВЕН -  През тази седмица се оповавайте на усещанията, които идват на телесно ниво. Възможно е да не се чувствате в кондиция. Това е така, поради настояването на Вселената да дадете почивка. Възможно е да имате международни бизнес отношения или пътувания.

ТЕЛЕЦ -  Започвате и завършвате позитивно седемте дни. Може би ще се включите в проект, който е важен и ценен за доста хора. Не изключвам и част от вас да се занимават с политически въпроси. Обърнете внимание на децата и прекарайте време с тях.

БЛИЗНАЦИ -  Възможни са спънки в работата ви. Графикът може да претърпи промени и не всичко да върви по план. По отношение на шефове и авторитетни фигури също са вероятни думи, които не са премерени. Все пак считам, че вашата ловкост е добър приятел за вас.

РАК -  Ако има някакви юридически дела, които занимават ежедневието ви ще се развиват добре. Може да насочите вниманието към курсове за самоосъвършенстване и надграждане на духовната ви интелигентност. Това при Вас винаги върши работа.

ЛЪВ -  Внимавайте за заблуди по отношение на данъчни проверки. Също и време за здравето ви е сега. Поддържайте добър тонус с практики и лечебни средства. При някой Лъвове може да има драматична любов, изпълнена с ревност.

ДЕВА -  За Девите е нужно да споделя чувствата си. В това ще подкрепя Меркурий от четвъртък натам. Може да създадете бизнес съдружие, но проверете партньорите, с които ще го направите. Определено ще сте широкоскроени за помощ към околните.

ВЕЗНИ -  Здравословното състояние е първото нещо, на което да обърнете внимание. Засилете имунната система. Някой Везни ще сменят работата си или обмислят подобна стъпка. Възможни са конфликти с колегите.

СКОРПИОН -  Любовна седмица е тази за Скорпион. Флиртовете са подходящи, но все пак внимавайте с идеализирането на събеседника. Другата тема са наследниците ви. Необходимо е да прекарате почивните дни с тях и да се позабавлявате.

СТРЕЛЕЦ -  Семейство и корени ще държат вниманието ви. Връзка с майката и жените около вас. Може би планирате обновяване на жилището си. При всички случай празненства ще има за Стрелците.

КОЗИРОГ -  Връзката с братя, сестри и съседи ще ви прави щастливи. Може да поработите и за показване на чувства към тях. Разбира се, няма да липсват служебни командировки и пътувания. На първа линия е общуването.

ВОДОЛЕЙ -  Може би искате да промените нещо около вас, вашето мислени или нагласите ви за хората. Имате шанс. Тази седмица ще носи парични постъпления и подаръци, а доста Водолей ще обмислят и покупко-продажби на имущество.

РИБИ -  Знаете, че все още е вашето време. Показвайте се на околните и не се страхувайте от това. Сега чертаете новата лична година. Възможно е добро отношение на половинката към вас. Заслужили сте си.

 

Автор: Даниела Кръстева

 

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация