NOVA NEWS стартира с новинарски емисии на всеки час 04 януари, 2021

NOVA NEWS стартира с новинарски емисии на всеки час
social Снимка: Nova.bg

NOVA NEWS стъпва на опита на NOVA и надгражда, с идеята постоянно да предлага повече и по-пълна информация на зрителите.

Така управителят на „Нова Броудкастинг груп” Ива Стоянова представи новия новинарски канал в медийната група.

„Приоритет на NOVA NEWS ще са новините, които вълнуват най-много хора", добави още Стоянова и благодари на целия екип, който е успя за по-малко от месец да стартира новия канал, чиято първа новинарска емисия беше излъчена днес от 10.00 часа, а следващите се редуват на всеки час.

NOVA NEWS има новинарски емисии на всеки час, самостоятелни предавания, както и излъчвания на живо на всички събития, които вълнуват много хора

Ива Стоянова съобщи още, че през новата година NOVA ще предложи много изненади на зрителите и обеща, че ще бъде интересно и вълнуващо.

Тя коментира и развитието на телевизията през 2020 г.

„Много съм горда и щастлива от това, което NOVA постигна през 2020 г. Преодоляхме изключително трудни моменти покрай протестите, покрай влизането на нови хора и създаването на екип. Но в момента в нюзрума цари спокойствие и амбиция. Там работи екипът, за който винаги съм мечтала, който идва с удоволствие на работа и си тръгва удовлетворен”, каза управителят и благодари искрено на всички зрители, които гласуват доверие на медията.

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация