The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Какво е общото между лотарията и спортните залози

03.08.2020
Едни предпочитат да играят на лотария, а други използват познанията си в опит да си докарат допълнителни средства от спортни залози

Едни предпочитат да играят на лотария, а други използват познанията си в опит да си докарат допълнителни средства от спортни залози. Знаете ли обаче, че между двата типа забавления има и нещо общо? Българският сайт за залози Palms Bet е въвел нова игра в платформата си, която обединява случайността на лото тиражите и прецизността на футболните залози. Става въпрос за играта „Супер 15 джакпот“, която може да ви донесе 500,000 лв. печалба.

Какво представлява Супер 15 Джакпот

Супер 15 джакпот е страхотна игра, която ще ви позволи да спечелите наистина впечатляваща премия. Тя е поредното иновативно предложение в портфолиото на Palms Bet – компания, позната със стремежа си да осигурява разнообразие за своите клиенти. Ако тази марка не ви е известна, може да прочетете повече подробности за букмейкъра в експертното ревю на Silentbet, в което ще откриете информация за всички игрални секции, полезните функции и апетитните бонуси в платформата.

Супер 15 Джакпот е ежеседмична игра, в която Палмс Бет подбира внимателно петнадесет футболни срещи. Целта на потребителите е да предвидят вярно развръзката на всяка една от тях, като опциите се свеждат до победа на един от двата отбора или равенство. Ако в действителност разгадаете резултатите във всички мачове, букмейкърът ще ви възнагради с внушителния джакпот от половин милион. При познати 14 срещи премията е 10,000 лв., а при излезли 13 – 2,000 лв. Все суми, които никак не са за подценяване.

Както се досещате, футболните умения ще са ви от изключителна полза в тази игра, още повече, че компанията подбира срещи от не толкова популярни турнири. Ако държите да сте прецизни, ще се наложи да направите щателно проучване за състоянието на отборите и за предишното им представяне. Може да се ориентирате добре и спрямо коефициентите, които водещите букмейкъри отреждат за срещата. Ако се колебаете между две възможни развръзки, ще имате шанс да упоменете всяка от тях в талона си, но това естествено ще покачи цената на фиша ви.

Какво е общото с лотарията?

Може би вече се чудите какво общо има с лотарията тази спортна игра, където футболните познания са от такова ключово значение. Всъщност, Палмс Бет са помислили и за онези от вас, които не се отличават с вещина по спортните въпроси, но искат да се включат в джакпот промоцията. За тях букмейкърът предоставя възможността да попълните автоматично фиша си на произволен принцип, натискайки бутона „Случаен Избор“. В този случай фишът ви ще бъде досущ като автоматично генериран талон в тото пункт. Това е идеалният вариант да се включите, ако не ви се правят дълги проучвания, а нямате кой знае какви познания в областта на футбола. Другият вариант, разбира се, е сами да попълните предположенията си, като заложите на собственото си предчувствие. Важно е да помните, че в тези случаи разчитате изцяло на случайността и трябва наистина да стискате палци, за да може късметът ви да проработи не веднъж, а цели петнадесет пъти. Желаем ви успех!

В момента Честито 19:00 - 23:00
  • Marinko Rokvic Prsten 09:32 в момента
  • Zafeiris Melas Pernao Fasi 09:25 Предишна
  • Magi Djanavarova Davam 09:19 Предишна
  • Goga Sekulic Kad Si Na Dnu 09:15 Предишна
  • Mascota, D Trax 09:14 Предишна
  • Karlos Nima Tova E Krayat 09:05 Предишна
  • Konstantinos Argiros Ksimeromata 08:58 Предишна
  • Deniya Pencheva Kemene 08:54 Предишна
  • Galena, Gamzata Neudobni Vaprosi 08:49 Предишна
  • ATB, Topic, A7S Your Love (9PM) 08:42 Предишна

Програма

16:00 - 19:00 Усмивки с Мария

19:00 - 23:00 Честито

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 05:00 Най-добрият микс от песни

05:00 - 06:00 Любими български народни песни и танци