Горчиво за Джей Ло и Бен Афлек 18 юли, 2022

Горчиво за Джей Ло и Бен Афлек
social Снимка: БГНЕС

Звездната двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек сключиха брак този уикенд в Лас Вегас, 18 години след като първият им романс се провали, сочат съдебните архиви.

Двойката сключи брак в събота, според разрешителното за брак, което е подала в окръг Кларк, Невада, и с което се запозна Агенция Франс прес.

Певицата публикува кадър в социалните мрежи:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Двамата се срещнаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Трудна свалка". Връзката между двете звезди бе следена отблизо от папараците. Техният брак, предвиден за 2003 г., бе отложен, а след това двамата обявиха през 2004 г., че се разделят.

"Бенифър" – това е публичният псевдоним на двойката от първата им силно разгласена връзка - запали интернет миналата година, когато отново започнаха да се разпространяват техни снимки заедно.

ДЖЕЙ ЛО С ПОРЕДНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ИКОНА В ПОП МУЗИКАТА

Лопес и Афлек обявиха годежа си през април тази година.Те се събраха отново миналата година.

Певицата има зад гърба си вече три брака, в това число с певеца Марк Антъни, от когото има близнаци.

Актьорът пък бе женен за колежката си Дженифър Гарнър, от която има три деца.

Лопес публикува видеоклип, на който изглежда емоционална и се възхищава на зеления пръстен, в бюлетина си " On the JLo". Американските медии съобщиха, че пръстенът е бледозелен диамант с изумрудена шлифовка.

За сватбата TMZ пише по следния начин: "Направиха я като двойка тийнейджъри, които искат да избягат, казвайки си "Да" в пустинята".

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация