The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 14 - 20 февруари

13.02.2022
Снимка: pixabay.com
Вторник са възможни драми или издребняване, пазете се от такива настроения. Плановете може да се объркат. В сряда е Пълнолуние в Лъв.

ОВЕН -  Свети Валентин ще премине с много страст при вас. Огънят, който раздавате сега ще се върне при Овните. Може да прекарате незабравимо с приятелска компания и група от съмишленици. Сряда е ден, от една страна наситен с много емоции, но от друга внимавайте с партньорите. Особено родените в края на зодията.

ТЕЛЕЦ -  Малко по напрегнат празник може да има при вас. Огнената стихия до сряда не е от любимите ви. Възможни са пререкания с шеф, авторитет, баща или други проблеми свързани с тези фигури. Но също в средата на седмицата е и срещата на Марс и Венера, възможни са нови семейства и връзки. Също и Слънцето в Риби от петък ще подсили романтиката.

БЛИЗНАЦИ -  Вие може да прекарате Свети Валентин някъде по света. Пътешествията ще бъдат в мислите ви. Чудесен празник с приятно общуване. Сряда може да ви заземи и от огън рязко да преминете в материалната сфера. Доза реализъм се очаква. От петък отново на преден план излизат бизнес връзките.

РАК  - Мисля, че добре изкараното време ще бъде вкъщи за Раците. Първите три дни може да се чувствате изморени. Идва просветление в средата на седмицата, когато се очаква занимание с финанси. От петък периодът е благоприятен за пътувания и лечения.

ЛЪВ -  Важна седмица. Денят на влюбените и Луна в Лъв. Сякаш по поръчка. Укрепвате връзки, чакат ви любови. Ако се занимавате с бизнес, вероятно ще има постъпления и като идеи. Сега сте още по креативни. От петък може да засилите всичко вързано с изкуство и консултантска дейност.

ДЕВА -  Предстои седмица на здравето. Добре е да направите прегледи. Друга важна тема ще бъдат колегите. Може да ви организират изненада. Сряда е благоприятен за повече активност. Това е ден и за любов. От петък предстои пътуване за някои Деви. Погрижете се и за домашните си любимци.

ВЕЗНИ -  Един от знаците, на който ще върви сега сте вие. Още повече партньорство и хармония. Поне в понеделник и вторник. В сряда може да има проблеми около деца или любим, които да наложат спад в настроението. Но събота отново ще ви зареди с позитивизъм.

СКОРПИОН -  Може би ще бъде напрегнато около Скорпион. Понеделник и вторник са дни за семейство, но смятам, че именно тогава може да станат конфликти. Туширате ги в сряда следобяд и се готвите за работа, може би от вкъщи. Но след петък Слънцето в Риби започва подкрепа и вероятно ще решите дори да смените местожителството си.

СТРЕЛЕЦ -  Свети Валентин в приятна компания и обстановка. Защо не и далеч от дома, някъде по света. Ще ви върви. Сряда са възможни напрежения в общуването и договори, които да не успеете да подпишете.

КОЗИРОГ -  Едни от щастливците. Венера и Марс правят среща при вас. Смяна на ценностната система. Обновяване ма ресурсите и финансите. От петък отново щастие свързано с имотно състояния. Само родените в края на зодията да бъдат по внимателни.

ВОДОЛЕЙ -  Бляскаво ще бъде за вас празнуването. Нова любов се задава, която ще набира скорост тепърва. Внимавайте с тайните, ако имате такива. Смятам, че започвате да работите по делата от началото на месеца. Това, което посяхте- ще жънете.

РИБИ -   Стартирате с леко изморено настроение, но от сряда натам идва вашето време. Особено в петък, когато започва нова лична година. Надявам се, направихте равносметката. Давайте старт на живота. При някои Риби ще има нова работа, други може да заченат живот.

 

Автор: Даниела Кръстева

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!

В момента Най-добрият микс от песни 17:00 - 19:00
  • Marinko Rokvic Prsten 09:32 в момента
  • Zafeiris Melas Pernao Fasi 09:25 Предишна
  • Magi Djanavarova Davam 09:19 Предишна
  • Goga Sekulic Kad Si Na Dnu 09:15 Предишна
  • Mascota, D Trax 09:14 Предишна
  • Karlos Nima Tova E Krayat 09:05 Предишна
  • Konstantinos Argiros Ksimeromata 08:58 Предишна
  • Deniya Pencheva Kemene 08:54 Предишна
  • Galena, Gamzata Neudobni Vaprosi 08:49 Предишна
  • ATB, Topic, A7S Your Love (9PM) 08:42 Предишна

Програма

16:00 - 17:00 Ретро микс

17:00 - 19:00 Най-добрият микс от песни

19:00 - 23:00 Честито

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 10:00 Най-добрият микс от песни