Седмичен хороскоп 7 - 13 февруари 06 Февруари, 2022

Седмичен хороскоп 7 - 13 февруари
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН -  Невероятна седмица ви очаква. Не се чудете дали да стартирате, това е силната ви страна. Сряда и четвъртък са много благоприятни за приятелски компании или разговори. Уикендът е по-напрегнат за вас. Тогава може да възникнат конфликти, свързани с вашето нетърпения. Отново в приятелските среди.

ТЕЛЕЦ - Чудесни понеделник и вторник. Луната прави обиколката при вас и ви зарежда с нова енергия за месец напред. Добре е за работа и бизнес. Като цяло седмицата ще бъде щадяща за Телците. Петък, събота и неделя отново ще прекарате времето с хубави ястия, семейство и чаша вино.

БЛИЗНАЦИ -  Ако през тази седмица ви предстоят изпити- ще имате отличен. Особено в сряда и четвъртък. Тези Близнаци, които се занимават със закон или дела също да очакват късмет. Пътуванията са другата сфера, която ще ви зарежда сега. Постарайте се да вземете максимум от нея.

РАК -  Може да получите финансова помощ или сума пари, която да помогне сега. Първите два дни са успешни за Вас. Средата на седмицата по всяка вероятност ще се занимавате с документи, наследства или кредити. През почивните дни ще се насладите на семейството и себе си.

ЛЪВ - Очаквайте семейни въпроси да бъдат фокус за вас. Първите два дни са за изясняване на отношения. Средата на седемдневката е по благоприятно за любовни казуси. В неделя внимавайте за врагове. Не влизайте в спорове.

ДЕВА -  Важни сега са здраве, работа и домашни любимци. В началото на седмицата ще имате успех в бизнес начинанията. Средата е добре да уточнявате подробности и детайли, които не сте успели до сега. Събота и неделя ще имате енергия и жизненост.

ВЕЗНИ  - Една любовна седмица е на прага за Везните. Любов и страст са ключовите думи. Ще се радвате на ухажори и внимание. Занимаващите се с бизнес също са в добра позиция. Събота и неделя доста от вас ще се отдадат на занимания с децата. Може да се разходите и поспортувате.

СКОРПИОН -  Давате начало на парична седмица, особено в понеделник и вторник. Имоти и инвестиции са добра идея за вас. Сряда и четвъртък са по-напрегнати. Вероятно ще възникне несъгласие с родствена фигура. Но веднага завършвате с много уют и приятно изкаран уикенд. Отново семеен.

СТРЕЛЕЦ -  За Стрелците е добре да обърнат внимание на обучението. Ако имате желание и време може да се отдадете на писане. Пътуването няма да е излишно също. Ще имате възможност. Може да прекарате почивните дни с братя, сестри или близки съседи.

КОЗИРОГ -  При вас е благоприятен момент за пари. Това е темата в понеделник и вторник. След това ще имате възможност да говорите за новите проекти. Може да възникнат проблеми с кости и зъби също така. Почивните дни са хубави. Вероятно ще бъде страстен уикенд.

ВОДОЛЕЙ  - Този месец е ваш. Чудесна седмица за новости. Ако сте планирали старт за нещо, дерзайте. Сряда и четвъртък може да изкарате романтични вечери с любим. Сега е добре и за съдружия, ако решите да правите. Каквото и да изберете е вашето време и вървете смело.

РИБИ -  Сега може да се отдадете на почивка, на пускане на стари неработещи дейности. Време е за психологическо настройване за следващ етап, който престои в края на месеца. По скоро сега вижте здравословното си състояние. Хубава музика, йога или спа процедури са необходими.

 

Автор: Даниела Кръстева

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация