Селин Дион се бори всеки ден, за да види отново Айфеловата кула 24 април, 2024

Селин Дион се бори всеки ден, за да види отново Айфеловата кула
Снимка: От YouTube screenshot

Селин Дион разкри как живее с рядкото неврологично заболяване Синдром на скованото лице.

Говорейки в интервю пред Vogue France, певица споделя, че е "добре, но е свързано с много работа", добавяйки: "Приемам го ден по ден" и "Нищо няма да ме спре да живея". 

Носителката на "Грами" призна, че се надява на "чудодейно" лечение на състоянието, което е повлияло на пеенето и ежедневието ѝ, но заяви, че работи върху това, за да приеме ситуацията. 

В интервюто Селин Дион разкрива, че прекарва пет дни в седмицата в спортна, физическа и вокална терапия: 

"Имам това заболяване по някаква неизвестна причина. Според мен имам два избора. Или тренирам като спортист и работя супер усърдно, или се изключвам и всичко свършва, оставам си вкъщи, слушам си песните, стоя пред огледалото и си пея. Избрах да работя с цялото си тяло и душа, от главата до петите, с медицински екип. Искам да бъда най-добрата, която мога да бъда. Целта ми е да видя отново Айфеловата кула".

Именно любовта на най-близките ѝ хора и на феновете ѝ, както и най-добрите медицински грижи, са ѝ помогнали най-много, споделя Селин Дион.

През декември 2022 г. певицата обяви, че си взема почивка от професионалните ангажименти, за да се съсредоточи върху здравето си, след като разкри диагнозата си. Оттогава тя е спряла да прави турнета и да се изявява на живо. 

През този февруари Селин Дион направи рядка публична изява на церемонията по връчването на тазгодишните награди "Грами". Излизането й на сцената развълнува както звездите в залата, така и милионите фенове на певицата по света. 

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Нотификация