Zayn Malik е в пробация след семейна свада 30 октомври, 2021

Zayn Malik е в пробация след семейна свада
social Снимка: БТА

Zayn Malik е осъден на пробация за тормоз и нападение над бившата му приятелка Gigi Hadid и нейната майка Yolanda. 

Скандалът в семейството е избухнал през септември в дома на двойката в Пенсилвания, според документите, с които разполага сп. People.

Срещу 28-годишния Malik са били повдигнати 4 обвинения в нападение след инцидента, възникнал на 29-и септември. Според прокуратурата бившият певец от One Direction е "сграбчил Yolanda и я е набутал в дрешник, с което ѝ е причинил психическа травма и физическа болка". Той обсипал 57-годишната жена с обиди и нецензурни реплики, включително ѝ казал да стои далеч от дъщеря му. 

Malik и 26-годишната Gigi, която е един от най-популярните модели в света, имат дъщеричка Khai на 13 месеца. В четвъртък вечерта световните медии съобщиха, че младите родители са се разделили.

В изявление пред сайта TMZ Malik отрече да е удрял Yolanda: “Категорично отричам да съм удрял Yolanda Hadid и заради дъщеря ми ще се въздържа от повече детайли, и се надявам Yolanda да преосмисли фалшивите си твърдения и да разрешим тези семейни проблеми на спокойствие”. 

Според източник на People макар и певецът да не е зашлевил Yolanda, той все пак я е затворил и е проявил агресия. А тя не можела да го понася. 

Malik е бил обвинен и в тормоз на вече бившата си приятелка, като в съдебните документи се твърди, че той я е обиждал и крещял, че трябва да се застъпи за него пред майка си в собствената му къща. Това се случило в телефонен разговор, докато Gigi била на работа. 

Изпълнителят на "Pillowtalk" получил и още едно обвинение - в опит за физическа саморазправа с John McMahon, охранител в къщата, който е присъствал на скандала на 29-и септември.  

Според определението на съда Malik трябва да изтърпи 90 дни пробация за всяко от обвиненията или общо 360 дни. Той трябва да се подложи и на терапия за контрол на гнева и да влезе в програма срещу домашното насилие. Освен това му е забранено да контактува с Yolanda и McMahon.

Пробацията му може да отпадне след шест месеца без никакви други провинения. 

Източникът на People е казал още, че Zayn е страхотен баща, което и самата Gigi признава, а двамата не се карат, а се опитват да разрешат проблемите си по най-добрия за детето им начин. А Yolanda се бърка в неща, които не са нейна работа.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация