Сър Елтън Джон пусна „Diamonds: The Ultimate Greatest Hits“ на стрийминг 27 март, 2022

Сър Елтън Джон пусна „Diamonds: The Ultimate Greatest Hits“ на стрийминг
social Снимка: БТА

Сър Елтън Джон отпразнува 75-ия си рожден ден, като пусна „Diamonds: The Ultimate Greatest Hits“ на стрийминг платформи.

Феновете по целия свят вече могат да слушат 48-те песни - включително класики като "I'm Still Standing", "Tiny Dancer", "Saturday Night's Alright" и " Can You Feel The Love Tonight“ – мастериран в Dolby Atmos за „истински пространствено изживяване при слушане“.

Елтън каза за рождения си ден: „Обикновено не съм човек, който гледа назад или изпитва носталгия, но 75 е такъв важен рожден ден. Определено ще намеря време днес да направя равносметка и да благодаря за моето прекрасно семейство, приятели и кариера. Чувствам се невероятен късметлия, че на 75 все още обичам това, което правя толкова много – все още съм толкова енергичен за музиката и развълнуван, че мога да свиря, слушам и говоря за това всеки ден. Имам толкова много да предам на новото поколение фенове и артисти и съм решен да продължа да се посвещавам на индустрията, която ми даде толкова много."

Diamonds“ – включващ хитовете на Елтън, обхващащи периода от 1970 до 2016 г. – първоначално беше издаден физически на компактдиск и винил през 2017 г., за да отбележи пет десетилетия от работата му с дългогодишния партньор Бърни Топин.

Триплатинената колекция се превърна в един от най-продаваните албуми в Обединеното кралство, цели пет години след като за първи път достигна топ 5 в класацията на албумите.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация