Atazar и Дияна Василева възпяха хубавата българка 13 декември, 2021

Atazar и Дияна Василева възпяха хубавата българка
social Снимка: Fa&Mi Music/MonoShake Music

С красив български фолклор, съчетан с модерни клубни ритми, продуцентът Atazar и народната певица Дияна Василева възпяха хубостта на българката в новата песен „Моме“. Премиерата на „Моме“ се състоя на 10 декември, в канала на лейбъла Moon Invasion Music.

“Mоме” е придружена от видеоклип, който успява да запечата освен красотата на българската жена, но и красотата на българската природа – от планината, до морето, през житните поля и снежните върхове на родината.

Името на Дияна Василева се свързва с най-престижните фолклорни състави като „Тракия“ и „Мистерията на българските гласове“. Нейният глас дори озвучава Холивуд, след като записа специално песен за филма „Борат 2“ с участието и на Мария Бакалова.

Atazar пък е един от най-ярките млади продуценти на етно-хаус музика. Траковете му безпогрешно улавят най-красивите черти на българският фолклор и ги пренасят в 21 век. Проектите му се радват на голям интерес както в България, така и в чужбина. Отново  с Дияна Василева Atazar записа песента „Амулет“, която има стотици хиляди гледания. Той е и търсен ремиксатор за някой от най-актуалните в последните години поп проекти.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация