Седмичен хороскоп 28 март - 3 април 27 март, 2022

Седмичен хороскоп 28 март - 3 април
social Снимка: pixabay.com

ОВЕН - Началото на седмицата са вероятни приключвания на отношения, които не са ви нужни. Също и край на здравословни проблеми. В сряда и четвъртък може да има реализирани пътувания. Но от петък натам ще се чувствате като новородено, желаещо и нямащо търпение да изследва около себе си. Дайте старт на бизнес проектите си.

ТЕЛЕЦ - За вас предстои също хубава седмица. Доста ползотворни дни са сряда и четвъртък, тогава ще се организирате с приятели и ви чакат помощи именно от там. Бизнес връзките също може да се увеличат след петък. Съветвам да отделите време на децата и хобитата си.

БЛИЗНАЦИ - Още в понеделник ще ви тръгне с кариерата. Това, което е спряло ще тръгне. Доста общителен ден. Сряда и четвъртък може да имате грижи с родител, но няма да е нещо сериозно. Петъчното Новолуние ще увеличи работата, а не изключвам и заплащането.

РАК - За Раците до петък може да вземат изпити или да ходят на презентации и семинари. Други от вас ще пътуват. От петък може да има по-конфликтни ситуации, такива свързани със закон или юридически дела. Тези, които имат внуци също може да имат приятни срещи с тях.

ЛЪВ - Вижте здравето си до четвъртък, ако са се появили болежки. Възможни са там проблеми. Също и такива, свързани с наследства. Смятам, че от петък излизате от тези негативни моменти и ви предстои нов живот, дори буквално може да се зачене такъв.

ДЕВА - Ще се наложи да се приспособявате към половинката си, която е възможно да прояви изисквания към вас. До петък свършете с по-важните работни договори и проекти. След това също ще имате енергия, но въпреки това може да не се получава от първия път.

ВЕЗНИ - Новолунието е в опозиция на Везните. Работни дела ще започнат и ще имат резултат към средата на този месец. Сега са възможни недоразумения с колектив. По отношение на здравето е вероятно да имате някакво неразположение от петък.

СКОРПИОН - Управител на Новолунието в Овен е Марс, който е ниската октава на Скорпион. Знаете енергията му, притежавате я. За това ще имате успех с любовни въпроси или бизнес, който може да стартирате от петък натам. При някои Скорпиони има време прекарано с децата.

СТРЕЛЕЦ - За Стрелците продължават заниманията с имотните въпроси. Също финализирате ремонтни дейности. Част от вас ще имат семейни тържества с родители и корени. От петък също при вас има активация в любовта.

КОЗИРОГ - Може да имате командировки или пътувания в България през тази седмица. Това ще е свързано с работа и нови договори. Определено обмен на информация ще се случва. От петък са възможни проблеми с кости и зъби при вас. Опитайте да си дадете почивка.

ВОДОЛЕЙ - Понеделник е добър ден за наследствени въпроси и всичко свързано със застраховки. Новолунието е в приятелска стихия и ще ви активира да търсите общуване, това, което можете много добре. Балансирайте и намалявайте нервното напрежение.

РИБИ - Средата на седмицата е чудесна за задгранични пътувания и почивка. Новолунието ще активира енергията ви и ще се пробудите с нови идеи. Възможни са хубави моменти с партньор и забавни срещи.

 

Автор:Даниела Кръстева

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника! 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация