Седмичен хороскоп 4 - 10 април 03 април, 2022

Седмичен хороскоп 4 - 10 април
social Снимка: pixabay.com

ОВЕН - Прекрасно време за доста от вас. Тези, които трябва да бъдат внимателни за здравето си са родените в края на зодията. Възможни са високо кръвно, конфликти и проблеми. Останалите от зодията да използват новото си начало и да действат по бизнес въпросите си. В средата на седмицата е чудесно за това.

ТЕЛЕЦ - Понеделник е денят за финанси при вас. Следващите дни ви съветвам да релаксирате и да обърнете внимание на себе си. Може да изникнат проблеми с нервна система. По- добре опитайте да си дадете почивка. Темата, важна за вас е здраве. Все пак Венера ще бъде в приятелска стихия и нещата ще завършат добре.

БЛИЗНАЦИ - Една добра седемдневка за Близнаци. Чакат ви изключителни срещи с приятели, може и такива, които не сте виждали отдавна. Ще прекарате време за развлечения и доста от хобитата ви. Някои мечти ще се сбъднат. Като цяло е подходящ период и за работа.

РАК - За вас ще е времето на връзка с шефове, авторитети и бащи. Доста от Раците ще имат тържества и ще създават дом. Особено петък и събота, когато Луната се движи във вашият знак е прекрасен период за семейство и род. Венера ще ви подари любов и мечти.

ЛЪВ - Лъвовете ще пътуват, по всяка вероятност зад граница. Напоследък и при вас не са Ок нещата, но тази седмица е добра за компании. Тези, които имат изпити или водят лекции ще са успешни. Към края на седмицата внимавайте за манипулации и за излизане наяве на тайни, които могат да бъдат доста неприятни.

ДЕВА -В понеделник ще пазарувате и ще се разкрасявате. Така ви е писано. Следващите 2-3 дни бъдете по-внимателни с финансовите въпроси. Може да се наложи да взимате заеми или да се охарчите повече. Венера обаче ще ви възнагради с приятно изкарано време и дълбоки разговори.

ВЕЗНИ - Брачните въпроси ще имат развитие, ако не се е случвало напоследък. Сега в четвъртък и петък ще имате приятни моменти. Бизнесът ще върви в тези дни. Родените в края на зодията, в неделя да внимават с половинките. Възможни са конфликти.

СКОРПИОН - Не дотам приятна седмица за вас предстои. По отношение на работа и кариера няма да вървят плавно нещата. По вероятни са спънки и непредвидени ситуации. Ще се наложи да бъдете гъвкави и да се приобщавате към нови неща. Стресът може да окаже влияние и да падне имунитета, но смятам, че вие имате способност за регенерация и ще се справите. А и Венера ще ви награди с любов.

СТРЕЛЕЦ - Любов, хобита и деца. Това са нещата на преден план. Очаква ви романтична среша, особено четвъртък и петък. Отдайте се на хоби и забавления. Опитайте да отложите работата, сега има други приоритети. Децата са едни от тях. Почивните дни са за това.

КОЗИРОГ - Доста ще се занимавате с имоти и въпроси свързани с корените ви. Ще ви вълнува семейството. Някои ще имат желания за строеж или ремонт, други за подобряване на офис обзавеждането. Венера ще дава рамо и с финансите, и с любовта.

ВОДОЛЕЙ - Средата на седмицата до петък ще имате нови компании, нови познанства и интересни разговори. Може да общувате и с братя и сестри повече сега. Пътешествия също не изключвам, както и преподаване или някаква издателска дейност.

РИБИ - Венера от вторник е при Вас. Продължавате да бъдете от късметлиите. Тази седмица имате за уреждане имотни въпроси или такива свързани с институции. Друга тема са финансите, но владетелката на парите този месец ще ви ги дава.

 

Автор: Даниела Кръстева 

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация