Седмичен хороскоп 30 май - 5 юни 29 май, 2022

Седмичен хороскоп 30 май - 5 юни
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН -  Очаква ви приятна, благоприятна и общителна седмица. Основна тема са финансовите въпроси. Предполагам, че родените в началото на зодията ще се радват на придобивки. Увеличение на заплата или неочакван доход.

ТЕЛЕЦ - При родените последните 5-6 дни на знака са вероятни счетоводни одити на личните финанси. Като цяло седмицата е добра след събота за обновяване на цялата ви личност, тук включвам и външен вид и разкрасителни процедури. Любов с половинката.

БЛИЗНАЦИ -  Новолунието е ваш гостенин. Предстоят ви разговори, смях и доста задгранични пътувания. Може да намерите нови партньори и да стартирате бизнес идея. Не забравяйте - след събота. Възможни са проблеми с рамене, ръце и нервна система.

РАК -  Мисля, че ще се вълнувате от наследниците си. Много време ще отделите за деца и забавления. Очакват ви приятни срещи с приятели. Разговорите ще доведат до идеи и осъзнавания, които доста време сте търсели.

ЛЪВ -  Ред е на работа и въпроси свързани с нея. Поради стационарната фаза на Сатурн ще бъдете потърпевши. Точно в тази сфера ще възникнат забавяния или направо спирания. Някои Лъвове е възможно да встъпят в брак.

ДЕВА -  До петък все още се очакват недоразумения по отношение на документи. Вероятни са грешки. Ако планирате пътувания също проверете два пъти всичко изрядно ли е. Другата тема за вас е образованието, но след петък се изяснява ситуацията.

ВЕЗНИ -  Малко по сложна е ситуацията при вас, Везни. При родените в началото на зодията е възможна раздяла с любим човек. Съветвам ви да обърнете поглед навътре към себе си. Здравето е добре да следите от гледна точка на бъбреци.

СКОРПИОН -  Не изключвам възможността да решите да участвате в съвместни инициативи, както и да планирате бизнес със съдружник. До петък и на любовния фронт ще се водят доизясняващи разговори с партньор.

СТРЕЛЕЦ -  Идва време за нова работа при вас. Също начинания, които до този момент не сте правели. Динамично ежедневие определено. Това, за което да повишите вниманието е здравето. Прегледайте черен дроб. Ще имате късмет, тъй като Юпитер се намира в приятелска стихия.

КОЗИРОГ - Може да му отпуснете края малко. След многото работа, за която винаги сте готови, сега е време за малко лудост. Превърнете се в деца и удовлетворете детските си потребности. Тържества с наследниците ви.

ВОДОЛЕЙ -  Това е седмица за вашето семейство определено. Насладете се на купоните и игрите. Някои Водолей ще увеличат приходите си от работата или ще се сдобият с нов имот. Отделете време за майчина фигура и роднини.

РИБИ -  Ще пътувате сега. Може служебно или лично. Едно от нещата е свързано с комуникация и изпити. Също са възможни семинари. След петък вече може да действате по проекти.

 

Автор: Даниела Петрова

Хороскоп Виж всички

Нотификация