„Бебе Бос: Семейни работи“ – от днес в кината 02 юли, 2021

„Бебе Бос: Семейни работи“ – от днес в кината
social Снимка: Forum Film Bulgaria

В Бебе Бос: Семейни работи – продължението на номинирания за „Оскар“ блокбастър Бебе Бос, който през 2017 година спечели над 500 млн. долара в световния боксофис, Тим Темпелтън и неговият по-малък брат Тед, по-известен като Бебе Бос, вече са пораснали и всеки от тях е поел по собствен път.

Тим е женен и натоварен с натоварен с отглеждането на своето дете, докато Тед е изпълнителен директор на голяма финансова компания. Но появата на ново бебе бос, с екстравагантен подход и мото „няма невъзможни неща“, ще ги събере отново и ще вдъхнови... нов семеен бизнес.

Тим и съпругата му Керъл живеят в предградията с изключително умната им седемгодишна дъщеря Табита и очарователното ново бебе Тина. Табита, която е най-добрата в класа си в престижно училище за надарени деца, обожава своя чичо Тед и иска да бъде като него, но Тим, който все още не е загубил развинтеното си младежко въображение, се тревожи, че тя учи прекалено много и не се радва на нормално детство. Когато бебе Тина се разкрива като – та-да! – таен агент на БебеКорп и трябва да разобличи мрачната тайна на училището на Табита и неговия мистериозен създател, д-р Ървин Армстронг, братята Темпълтън ще се обединят отново по неочакван начин, ще преоценят смисъла на семейството и ще открият какво наистина има значение на този свят.  

Режисьор на Бебе Бос: Семейни работи отново е Том Макграт, а продуцент е Джеф Херман (Кунг-фу панда 3). В озвучената на български версия на филма завръщане прави и един от най-обичаните родни актьори – Герасим Георгиев – Геро, който отново дава гласа си на Бебе Бос.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация