Ловци на духове: Замръзналата империя - новото поколение срещу древно зло 31 януари, 2024

Ловци на духове: Замръзналата империя - новото поколение срещу древно зло
Снимка: Forum Film Bulgaria

 

На 12 април легендарният франчайз "Ловци на духове" се завръща на големия екран с продължението "Ловци на духове: Замръзналата империя". 

Новият филм смело навлиза в неизследвани територии и ще предложи на зрителите свръхестествено приключение с епичен размах, впечатляващ екшън и специални ефекти, много хумор и наистина страховити моменти.

Във филма семейство Спенглър решава да напусне Съмървил, Оклахома и да се върне в Ню Йорк, където се присъединява към оригиналните Ловци на духове. 

Но когато откриването на древен артефакт отприщва мистериозна зла сила, известна като Смъртоносното вледеняване, нови и стари Ловци трябва да обединят усилията си, за да спасят света от грозящата го ледникова епоха.

Новият трейлър на филма дава представа за ужаса на Смъртоносното вледеняване, което притежава силата да убива чрез самия страх и което отприщва над Земята неизброима армия от духове. 

Видеото също така представя няколко страховити свръхестествени създания (някои нови, други добре познати), както и единствените хора, които могат да се справят със ектоплазмената напаст - Ловците на духове.

Хороскоп Виж всички

Нотификация