Затварят част от Околовръстния път на Пловдив 08 август, 2022

Затварят част от Околовръстния път на Пловдив
social Снимка: АПИ

От 9 август започва ремонтът на още една отсечка от Околовръстния път на Пловдив и на 11 километра от пътя Пловдив – Садово.

Участъкът от Околовръстния път е от ул. Пазарджишко шосе“ в Пловдив до АМ „Тракия“. Отсечката ще бъде затворена за движение и трафикът ще се пренасочва през Пловдив. Срокът за завършване на ремонта на Околовръстния път е 30 септември 2022 г.

От 9 август до 15 септември т. г. ще се ремонтира и 11-километрова отсечка от пътя Пловдив – Свиленград. Това е участъкът от пътен възел „Скобелева майка“ в Пловдив до кръстовището за Садово. Трафикът ще се пренасочва по обходни маршрути.

Тежкотоварните и леките автомобили ще преминават от пътен възел „Скобелева майка“ в Пловдив по пътя Пловдив – Раковски, ще продължават по АМ „Тракия“ до пътната връзка за село Плодовитово при 165-ти км на автомагистралата, след което през селата Мирово и Милево ще стигат до Поповица и ще продължават по път I-8 Поповица – Свиленград.

За леките автомобили е осигурено и още едно обходно трасе: пътен възел „Скобелева майка“ в Пловдив - Ягодово - Катуница – Караджово - път III-8006 Кочево - Садово - път I-8 Садово – Поповица.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация