Затварят за движение важно кръстовище в Пловдив 30 юли, 2022

Затварят за движение важно кръстовище в Пловдив
social Снимка: БГНЕС

Заради планиран ремонт на пътната настилка от днес се затваря за движение кръстовището на околовръстния път на Пловдив с Коматевско шосе. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Очаква се дейностите да приключат до 19:00 ч. в неделя.

В тази връзка е създадена необходимата организация трафикът да се пренасочва през обходни маршрути, а за обезпечаване на пътната безопасност, са ангажирани екипи на сектор „Пътна полиция” и Първо районно управление.

От село Първенец към Пловдив ще се преминава през село Марково, а към София - през селата Брестовица, Златитрап и пътя Пловдив-Пещера. От Пловдив и Асеновград към Първенец са осигурени два маршрута: за тежкотоварни и леки автомобили. Те ще минават по различни отсечки на село Марково. Пътят ще бъде временно регулиран на еднопосочен към село Първенец.

От полицията съветват водачите да се съобразяват с въведената временна реорганизация и разпорежданията на униформените служители, да проявяват нужната дисциплина и толерантност, по възможност да избират обходни маршрути. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация