Седмичен хороскоп 25 април - 1 май 24 април, 2022

Седмичен хороскоп 25 април - 1 май
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН -  Не чакайте, Овни. Всичко, което може да направите и е по силите ви, го направете. Вероятно ще имате време с партньорите, било то бизнес, или семейни. Очакват ви приказни моменти с половинката ви. Може да действате и в бизнес начинанията.

ТЕЛЕЦ  - Бих определила седмицата като романтична. Още в началото ще се наслаждавате на пътуване, приятни гледки, спа процедури и всякакви удоволствия. Вие сте зодията, която ще усети най-силно Новолунието, а това ще ви помогне да дадете начало на процеси още от ноември 2021 г.

БЛИЗНАЦИ -  Срещи и моменти с близки приятели за вас. Меркурий си идва в своя дом. Това ще ви изпълни с нови мечти, планове и дейности. Пътешествия и обиколки. Може да направите благотворителност или помощ за организация, а вероятно и вие да основете такава.

РАК -  Вие ще прекарате време със семейството. Очакват ви много приятни моменти. Хубава храна и гледки. Работните въпроси ще вървят и, ако сте планували новости ще имате катализатор с Новолунието от събота. Някои Раци ще сменят жилището си.

ЛЪВ -  Ето, че ще блестите както можете. Нови култури и територии, пищност и красота. Заредете се с хубава вибрация. Ще може да подписвате договори и съдружия. Имате зелена светлина.

ДЕВА -  Отново имотни въпроси ще занимават ежедневието ви. Може да имате работа със застрахователни институции и данъчни. Определено ще имате късмет с парите. Венера и Юпитер ще ви ги носят. Може да поработите и с подсъзнанието си.

ВЕЗНИ -  Знакът на връзките ще бъде зает с връзки. Любовни въпроси са около вас. Хубаво време с половинката, празнично време. Ако сте решили да правите бизнес с партньор-действайте смело. Времето е добро.

СКОРПИОН -  Нови проекти, клиенти и работа. Няма да се оттървете, това е вашата седмица. Късметлии сте, Скорпиони. Ежедневието ви започва да се променя, но от вас зависи как. Възможни са празненства с колеги и тимбилдинги. Новолунието е в приятелска стихия, а това е материализация.

СТРЕЛЕЦ -  Седмица на децата и любовта. Ще имате нужда от време заедно с тях. От друга страна са възможни да излязат хобита, за които не сте подозирали. Ако сте решили да правите бизнес проект, подкрепят ви звездите. Също ще сте обгрижени от половинката.

КОЗИРОГ -  Хубаво ще бъде за вас. Предстои ви ремонт, смяна на жилище, продажба или покупка. Кариерата ще върви нагоре. Семейните въпроси са важни сега. Може да прекарате време с майчина фигура и да празнувате.

ВОДОЛЕЙ -  Ще бъде седмица на говоренето. Обичате да го правите. Занимания с подписване на юридически дела, документи и договори. Меркурий ще бъде с вас и ще бъдат успешни. Възможно е да отделите време за съседи, братя и сестри.

РИБИ -  Ами, вие сте си с късмет. Всички хубави планети са при вас. Пътувайте и се наслаждавайте. Очаква ви повишаване на доход или печалба. Пуснете тото. Може да решите да купувате или продавате недвижимо имущество.

 

Автор:Даниела Петрова

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!

Хороскоп Виж всички

Нотификация