Седмичен хороскоп 2 - 8 май 01 май, 2022

Седмичен хороскоп 2 - 8 май
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН -  Честито, планетата на парите идва при вас. Това ще спомогне за оправяне на постъпленията ви. Времето ще прекарате в бизнес стратегии. Също въпроси за имущество. При всички положения имате късмет и в любовта. Някои Овни могат да заченат.

ТЕЛЕЦ -  Вашето време да покажете какво можете. Абсолютен момент да се покажете и заявите. Възможна е промяна на визията. Доста Телци ще имат моменти с половинката си и подаръци. В бизнес план вероятно ще имате също успехи.

БЛИЗНАЦИ -  Пътуване в други земи, далечни и интересни. Може да смените по някакъв начин ежедневието си. Венера ще ви насърчи и в любовта. Отдайте се на релакс, спа и почивка. Родените в края на юни да обърнат внимание на здравето си.

РАК -  Възможни са конфликти с децата ви, особено родените в началото на зодията. Венера сключва негативен аспект със Слънцето ви и също може да даде конфликти с мъж или баща. Но всичко има край, така че не изпадайте в драми.

ЛЪВ -  Възможни са повишения за родените в края на юли. Също парични облаги. Други Лъвове ще разширят бизнеса си и ще се промотират успешно. Прекарайте и отделете време за бащинска фигура. Очакват ви празненства.

ДЕВА -  Ако сте от Девите, които са родени към края има вероятност да се занимавате със закон и дела. Възможни са проверки в бизнеса. Някои от вас успешно ще вземат изпити или ще повишат квалификацията си. Също очаквайте и пътуване.

ВЕЗНИ  - Венера е срещу вас сега. Родените в началото на зодията има вероятност да попаднат в мрежите на самотата. Някои Везни ще родят живот, други ще го заченат. Също не изключвам проверки свързани с данъчни служби.

СКОРПИОН - В коридор на затъмненията вие сте една от зодиите, които са участници. Предстои Лунно във вашия знак. Сега са важни партньорските ви връзки. Внимавайте с тях. Както с любовните, така и с бизнес. Ако бъдете адаптивни ще спечелите.

СТРЕЛЕЦ -  Родените в края на зодията да обърнат нужното внимание на здравето. Родените в началото ще бъдат подкрепени от звездите за работа. Очаквайте клиенти и разширяване на дейността. Също промяна в ежедневието.

КОЗИРОГ -  Тези от вас, които са в началото на знака да бъдат внимателни с децата. Може да възникнат грижи по тях. Също с любовните въпроси. Останалите ще умеят да инвестират и печелят. Родените последните 3-4 дни също ще направят промяна в себе си.

ВОДОЛЕЙ -  За вас е време да празнувате със семейството. Ще се насладите на приятни моменти с него. Възможни са ремонтни дейности. Също нещо различно в главата ви ще се зароди. Уран е в хубави аспекти сега. Действайте.

РИБИ - Може би ще разширите приятелския кръг, както и разговорите с братя и сестри. Очаквайте нов договор или подновяване на стар. Някои Риби е възможно да се сдобият с нова кола.

 

Автор: Даниела Петрова

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация