Цеца разкри тайната на перфектната си фигура 12 април, 2024

Цеца разкри тайната на перфектната си фигура
Снимка: Facebook/Ceca

Цеца Ражнатович разкри как поддържа перфектната си фигура. Това стана в нейното телевизонно предаване "Ceca show", което се излъчва всеки петък по сръбската Blic TV. В последния епизод на шоуто нейни гости бяха актьорите Виктор Савич и Бане Томашевич, както и певицата Ана Кокич. 

В рамките на рубриката „Истина, предизвикателство“ актьорът Бане Томашевич попита Цеца как успява да поддържа стройна фигура:

Откакто започнаха постите, ям постна храна, това е някаква форма на детокс, така че препоръчвам на хората, които не го правят, да започнат, споделя Цеца.

Кралицата на сръбската музика не веднъж е попадала в редица класиции, които я сочат като една от най-красивите певици в Сърбия. Цеца навърши 50 години през 2023 г, но определено може да скрие в малкия си джоб много от младите си колежки, категорични са нейните почитатели и местните медии.

Ражнатович признава, че не ѝ е трудно да поддържа съвършено тяло, защото не е склонна към напълняване и допълва:

Когато не са пости, ям абсолютно всичко друго, диетата ми е на базата на месо, салати, месоядка съм.

Сексапилната си визия и добра линия Цеца дължи и на тренировки, въпреки че не си пада по тежките упражнения. 

Боря се във фитнеса, много ми е трудно когато започна да вдигам тежести, мразя се повече от всичко на света, че ям нещо, което не трябва..., казва Цеца и допълва: Но животът продължава .

 

Хороскоп Виж всички

Нотификация