“Звъня му“ на Роксана - първата песен на Grand Music Studio 07 септември, 2022

“Звъня му“ на Роксана - първата песен на Grand Music Studio
social Снимка: Facebook/roksanamusicoffcial

Кралицата на ромската музика Роксана прибави още един хит в своята музикална кариера и това е песента “Звъня му“.

Музиката и аранжиментът са дело на младият композитор Даниел Димитров. За текста се погрижи невероятната Петя Радева, която споделя, че според нея този текст с тази мелодия е абсолютен хит. 

РОКСАНА ПРЕДСТАВЯ „ДЖЕЛЕМ, ДЖЕЛЕМ“ В ДЕНС ПОП ВАРИАНТ

За видеото Grand Music Studio и Роксана се оставиха в ръцете на режисьора Радина Миленчева и нейният екип. Оператор е Радослав Георгиев.

Те са сътворили блестящо, имиджово красиво видео, в което виждаме ромската Бионсе точно на ниво световна звезда.

Още повече колорит, сексапил и чар придава на лентата участието на топ модела и фитнес инструктор Йоан Драганов. Той е възхитен от вокалните възможности на Роксана, както и от това колко земен и чист човек е. Когато от Grand Music Studio му предлагат да се включи, Йоан въобще не се замисля и на драго сърце участва в проекта.

Самата Роксана е щастлива от добрия и топъл прием на парчето. Имала е своите опасения, защото в рамките на два три месеца пуска пета песен. Въпреки, че прави премиера в абсолютно новият YouTube канал на Grand Music, Grand Music Channel това не попречи на почитателите на популярната музика в България да го следват, коментират и споделят.

На 12 септември премиера ще направи и сръбската версия на песента - „Sve dok ziv si“, която неотстъпва по нищо на българската, дори напротив.

Преди дни Роксана увенча края на летният си сезон с музикален спектакъл в Истанбул пред 15 000 хиляди:

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация