Седмичен хороскоп 9 - 15 май 08 май, 2022

Седмичен хороскоп 9 - 15 май
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН -  Възможни са проблеми с парични въпроси. Всичко свързано с подписване може да изчака. Ако обаче вече сте започнали дейност, няма проблем да продължите. Юпитер идва при вас и ще ви се усмихне късмета след вторник. Спомнете си 2010-11 г., такива ще са събитията.

ТЕЛЕЦ - Може да има задгранични пътувания. Също е добре да обърнете внимание на здравето. Възможни са проблеми с гърло и сливици. Дайте си време за почивка, за да не се насъбира много енергия.

БЛИЗНАЦИ -  При вас е Меркурий, а той е ретрограден. Вие сте най-потърпевши. Това означава временно да бъдете търпеливи и да не бързате. Юпитер обаче ще ви удря рамо и не всичко ще бъде объркано. Занимания с големи институции.

РАК -  Проблеми в работата, особено за родените първите 2-3 дни на зодията. Юпитер сключва не добра връзка с вас. Може да имате юридически казуси за разрешаване. Също и с наследства. Въпреки това Марс е все още във водна стихия и ще завършите успешно.

ЛЪВ -  Късмет, Лъвове. Ако завършвате обучение ще сте успешни. Любовните казуси също могат да се разширят в положителна тенденция. На вас ви предстои седмица на вяра и смяна на ценностна система.

ДЕВА -  Вие също сте от знаците, подвластни на ретрограден Меркурий. Той управлява и вас. Бъдете внимателни при подписване, а ако не е спешно изчакайте. Може да има спънки в кариерата.

ВЕЗНИ -  Може да си спомните 2011 г., тогава Юпитер е бил на същата позиция, срещу Слънцето ви. От една страна това е момент, в който виждате плод на резултатите си. От друга са възможни раздори в семейството.

СКОРПИОН -  Възможно е да се появят врагове, за които отдавна знаете, че са такива. Обичате поговорката: Дръж приятелите си близо, враговете още повече. Ще има интересни моменти за вас, различни и неочаквани.

СТРЕЛЕЦ -  Ето още едни щастливци. Планетата на разширението ще ви донесе увеличаване на доходите. Вярвам, че ще имате разговори с колеги, които да са продуктивни. Все пак не подписвайте точно сега.

КОЗИРОГ -  Възможни са раздели с половинката. Родените в началото да са бдителни. Точно сега изчакайте с начинанията. Съветвам ви да се разнообразите с нещо различно. Пазете кръста и костната система.

ВОДОЛЕЙ -  Може да се преместите в нов дом. Или също така да смените офис или позиция в работата. Тази седмица ще бъдете ориентирани предимно към семейните ценности. Юпитер ще бъде с вас, но ако не е спешно нещо, изчакайте.

РИБИ -  Марс все още е при вас, така че енергия ще кипи. Обърнете внимание на здравето- пийте вода и яжте плодове. Ако сте решили да подписвате нови договори - четете внимателно. Пътуванията ще присъстват в ежедневието ви.

 

Автор: Даниела Петрова

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация