Седмичен хороскоп 6 - 12 юни 05 юни, 2022

Седмичен хороскоп 6 - 12 юни
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН - Добра седмица за вас. И Марс, и Юпитер са тук, хванете здраво всичко, което се задава. В четвъртък и петък може да има недоразумения с половинката или с бизнес договорите. Смятам, че ще успеете да излезете от положение и да победите.

ТЕЛЕЦ -  Не само през тази, а и през целия месец юни на фокус ще бъдат финансовите въпроси. Началото на седмицата е много подходяща за медицински изследвания. В края - събота и неделя повишете вниманието с партньора си. Възможни са конфликти.

БЛИЗНАЦИ - Ето подходящ период за всички неподписани договори, които сте отложили от предишен месец. Началото на седмицата се постарайте с това. Чудесно време и за водене на лекции, или взимане на изпити. В събота ви предстои пътуване.

РАК - Отделете време да изхвърлите непотребните и неизползвани вещи от дома ви. Понеделник и вторник са за това. Също с домашните любимци занимания. През почивните дни ще се насладите на компанията на семейството си.

ЛЪВ - Ще има работа за отхвърляне и при вас. Тези въпроси ще ви занимават първите два дни. След това ще има любовни казуси, като моят съвет е в петък и събота да не бъдете егоистични. Не изключвам уикенд прекаран с децата ви.

ДЕВА - Чудесни първи дни за Девите. Луната транзитира през вашия знак. Възползвайте се да обновите режим на хранене, а също и работните си ангажименти. Имате зелена светлина за бизнес. Към събота може да погледнете и здравето си, вероятно ще има леки неразположения.

ВЕЗНИ - Може да подпишете съдружията си сега. Без да се колебаете или обмисляте много. Сряда и четвъртък са възможни конфликти с любовта ви, за това отдайте енергията си на красота. Процедури за обновяване на външния вид. Събота и неделя също може да са с ниска енергия.

СКОРПИОН - И тази седмица ще обърнете поглед към себе си. Съветвам ви да почивате. Може да има въпроси свързани с кредити, банки или заеми. От друга страна е възможно да се чувствате без много енергия. Прегледайте и здравето си. Също любовните въпроси в събота.

СТРЕЛЕЦ - Вероятни са задгранични пътувания за Стрелците. Тази седмица е подходяща за срещи с хора от други култури. Не изключвам и увеличаване на работата ви, точно с чужденци. Също може да водите семинари и да имате изяви пред публика.

КОЗИРОГ - Първа линия за работата. Може да се фокусирате точно по тези казуси. Козирозите ще имат успех още в понеделник и вторник. Вкарайте в ред всички документи. През почивните дни ще имате семейни тържества и време заедно със семейството и корените ви.

ВОДОЛЕЙ - Много сбъдване на мечти се очертават. Всичко, за което работите ще даде резултати. Каузи и групи ще бъдат с вас. Много приятелски настроение и подкрепа. Изненади и по отношение на децата ви. Там също ще има поводи за гордост.

РИБИ -  Мисля, че може да си вземете почивка. Нужно ви е, но това, за което да бъдете бдителни е здравето ви. Може да се чувствате с ниска енергия и да не ви се социализира. И това ще премине след 21-ви юни.

Автор: Даниела Петрова

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация