Парад на ретро автомобили и мотоциклети ще има отново в Русе 15 юни, 2022

Парад на ретро автомобили и мотоциклети ще има отново в Русе
social Снимка: Община Русе

На 18 юни Русе отново ще бъде домакин на Парада на ретро автомобили и мотоциклети.

По традиция ретро парадът ще се проведе в Парка на младежта и ще представи над 80 атрактивни возила, собственост на българи и румънци.

Сборният пункт ще бъде в 9 ч. на кръговото кръстовище при Паметника Альоша, откъдето автомобилите и мотоциклетите ще бъдат насочени към мястото за паркиране.

В 10 ч. на алея „Перистери“ в Парка на младежта ще бъде официалното откриване, където любителите на класическите возила ще могат да разгледат и да се снимат с уникалните автомобили.

Изкуството и ретро автомобилите ще бъдат обединени под формата на ателиета за деца, които ще преобразят и тролейбус на „Общински транспорт Русе“.

Образователен център “Дворецът на децата” ще се погрижи за настроението на най-малките. Използвайки специални конструкторни пръчки и своето въображение, те ще имат възможност да изобретят различни превозни средства.

Учениците от професионална гимназия по облекло "Недка И. Лазарова" отново ще допринесат за атмосферата на събитието, като ще представят авторски облекла, вдъхновени от епохата на ретро автомобилите.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация