Летен хороскоп 2022 26 юни, 2022

Летен хороскоп 2022
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН -  До 23-ти юли сте подложени на промени във финансите. Внимавайте в бизнеса, особено около 13-ти юли. Също и с главоболия. Август ще бъде по-печеливш за вас, по-точно бихте направили успешни инвестиции. От 20-ти август определено ще имате пътувания и щастливи промени.

ТЕЛЕЦ -  За вас по - добър период е до 23-ти юли. Това е месец на покупки и на нови придобивки. Август е изпълнен с въпроси свързани с местене, имоти и лечителство. След 4-ти е хубаво време за всякакъв вид изследвания и работа върху здравето ви.

БЛИЗНАЦИ -  Не ви очаква лошо лято. Ще се радвате на семейството, като през юли ще има доста тържества. Август е изпълнен с любовни емоции, време за хоби и изобщо почивка, а след 20-ти, когато Марс е при вас ще се сдобиете с мощ и сила.

РАК -  До 23-ти юли си е вашето време, но около 13-ти може да възникнат здравословни проблеми. Също свързани с работата ви. През август ще се насладите на партньор и любовно време. Също такова с приятели.

ЛЪВ -  Царят на джунглата ще бъде точно като в увеселителен парк. До 23-ти юли може да е по-спокойно в любовта. След това и през август ще бъдете подложени на ексцентричност в тази сфера. Внимавайте за раздели.

ДЕВА -  При вас по-напрегнат месец е август, но все пак не чак толкова. Темите на дневен ред са работа, здраве и домашни любимци. Около средата на август, както и в началото промени в тези области. Направете си и хранителен режим.

ВЕЗНИ -  Очаква ви бурен юли, Везни. И коя е водещата тема: бизнес съдружия и брак. Постарайте се да обърнете внимание там. Август ще бъде по-успешен. Може да встъпите в брак, или да започнете дълго чакан проект.

СКОРПИОН -  През юли ще ви се случват нещата. Комуникация и пътувания за вас. Нови запознанства. Август ще ви изненада с работни въпроси. Ще захванете нови неща, но няма да се случват без пречки. Все пак, може да разчитате на интуицията си за вземане на решения.

СТРЕЛЕЦ -  Юли месец ще сте отдадени на кариера. Възможни са спънки там. След 23-ти е благоприятен период, но въпреки това ще има пречки по пътя ви. Нови приятелства се очертават през август, особено след 20-ти.

КОЗИРОГ -  Една от зодиите с по-малко късмет. Юли е изпълнен със ситуации, от които ще търсите изход. Внимавайте със здравето. Кости, зъби, гръбначен стълб. През август ще се наложи да се приспособявате към неща, за които не сте мислели. Краят на август може да се подредят нещата.

ВОДОЛЕЙ -  През юли са възможни неразположения с нервна система. Пазете се. Опитайте да почивате. Август ще бъде доста пъстър. Ако имате хубави аспекти в рожденната си карта ще имате големи постижения. Ако не, са възможни много конфликти в работата ви.

РИБИ -  За Рибите месец юли е добър. Пътувайте с половинката или по бизнес. След 22-ри юли на дневен ред идват финанси. Съветвам да си направите калкулация, а също да обърнете внимание на здравето. Краят на август и началото на септември са доста по-спокойни за вас.

 

Автор: Даниела Петрова

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация