The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Летен хороскоп 2022

26.06.2022
Снимка: Freepik.com
Започваме юли с агресивен и конфликтен аспект на две планети - Марс и Плутон в последните градуси на Овен и Козирог. Това може да предизвика напрежение в световен план, военни действия и скандали. На лично ниво се пазете от високи скорости, пожари, остри предмети.

ОВЕН -  До 23-ти юли сте подложени на промени във финансите. Внимавайте в бизнеса, особено около 13-ти юли. Също и с главоболия. Август ще бъде по-печеливш за вас, по-точно бихте направили успешни инвестиции. От 20-ти август определено ще имате пътувания и щастливи промени.

ТЕЛЕЦ -  За вас по - добър период е до 23-ти юли. Това е месец на покупки и на нови придобивки. Август е изпълнен с въпроси свързани с местене, имоти и лечителство. След 4-ти е хубаво време за всякакъв вид изследвания и работа върху здравето ви.

БЛИЗНАЦИ -  Не ви очаква лошо лято. Ще се радвате на семейството, като през юли ще има доста тържества. Август е изпълнен с любовни емоции, време за хоби и изобщо почивка, а след 20-ти, когато Марс е при вас ще се сдобиете с мощ и сила.

РАК -  До 23-ти юли си е вашето време, но около 13-ти може да възникнат здравословни проблеми. Също свързани с работата ви. През август ще се насладите на партньор и любовно време. Също такова с приятели.

ЛЪВ -  Царят на джунглата ще бъде точно като в увеселителен парк. До 23-ти юли може да е по-спокойно в любовта. След това и през август ще бъдете подложени на ексцентричност в тази сфера. Внимавайте за раздели.

ДЕВА -  При вас по-напрегнат месец е август, но все пак не чак толкова. Темите на дневен ред са работа, здраве и домашни любимци. Около средата на август, както и в началото промени в тези области. Направете си и хранителен режим.

ВЕЗНИ -  Очаква ви бурен юли, Везни. И коя е водещата тема: бизнес съдружия и брак. Постарайте се да обърнете внимание там. Август ще бъде по-успешен. Може да встъпите в брак, или да започнете дълго чакан проект.

СКОРПИОН -  През юли ще ви се случват нещата. Комуникация и пътувания за вас. Нови запознанства. Август ще ви изненада с работни въпроси. Ще захванете нови неща, но няма да се случват без пречки. Все пак, може да разчитате на интуицията си за вземане на решения.

СТРЕЛЕЦ -  Юли месец ще сте отдадени на кариера. Възможни са спънки там. След 23-ти е благоприятен период, но въпреки това ще има пречки по пътя ви. Нови приятелства се очертават през август, особено след 20-ти.

КОЗИРОГ -  Една от зодиите с по-малко късмет. Юли е изпълнен със ситуации, от които ще търсите изход. Внимавайте със здравето. Кости, зъби, гръбначен стълб. През август ще се наложи да се приспособявате към неща, за които не сте мислели. Краят на август може да се подредят нещата.

ВОДОЛЕЙ -  През юли са възможни неразположения с нервна система. Пазете се. Опитайте да почивате. Август ще бъде доста пъстър. Ако имате хубави аспекти в рожденната си карта ще имате големи постижения. Ако не, са възможни много конфликти в работата ви.

РИБИ -  За Рибите месец юли е добър. Пътувайте с половинката или по бизнес. След 22-ри юли на дневен ред идват финанси. Съветвам да си направите калкулация, а също да обърнете внимание на здравето. Краят на август и началото на септември са доста по-спокойни за вас.

 

Автор: Даниела Петрова

В момента Най-добрият микс от песни 17:00 - 19:00
  • Marinko Rokvic Prsten 09:32 в момента
  • Zafeiris Melas Pernao Fasi 09:25 Предишна
  • Magi Djanavarova Davam 09:19 Предишна
  • Goga Sekulic Kad Si Na Dnu 09:15 Предишна
  • Mascota, D Trax 09:14 Предишна
  • Karlos Nima Tova E Krayat 09:05 Предишна
  • Konstantinos Argiros Ksimeromata 08:58 Предишна
  • Deniya Pencheva Kemene 08:54 Предишна
  • Galena, Gamzata Neudobni Vaprosi 08:49 Предишна
  • ATB, Topic, A7S Your Love (9PM) 08:42 Предишна

Програма

16:00 - 17:00 Ретро микс

17:00 - 19:00 Най-добрият микс от песни

19:00 - 23:00 Честито

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 10:00 Най-добрият микс от песни