Jennifer Lopez изненадала Maluma с предложение 06 Февруари, 2022

Jennifer Lopez изненадала Maluma с предложение
social Снимка: БТА

Jennifer Lopez изненадала Maluma с предложението си да се появи на един от неговите концерти, за да снимат сцена за "Омъжи се за мен".

Звездата разказа в шоуто на Jimmy Fallon за прочутата вече сцена, в която с партньора ѝ в романтичната комедия пеят заедно пред препълнена с публика зала. Вместо да използват декори и статисти, за да заснемат изпълнението обаче, на Lopez, която е сред продуцентите на лентата, ѝ хрумнала по-добра идея.

"Той имаше две вечери в Madison Square Garden и продуцентът е мн си каза "Можем да се възползваме от това. Имаме голяма сцена, огромна сцена, в арена. Защо да не го направим на твоя концерт?" . И той само каза "Ок", обясни латинодивата.

Именно нейната изненадваща поява пред феновете по време на реалното шоу е и това, което зрителите ще видят във филма. По-рано в интервю Maluma сподели, че когато Jennifer излязла на сцената, той буквално си забравил текста на песента. За щастие, имал скрит монитор, който да му помогне, а и латинодивата му помогнала, за да се получат нещата добре.

Lopez говори и за това какво е да продуцира цял албум с песни за филма заедно с колумбийската суперзвезда. Двамата изпълняват ролите на двойка музикални звезди, Кат Валдес и Бастиан, които ще се женят.

"Всъщност ми беше са първи път след филма "Селена". Тогава не пях, във филма беше гласа на Selena Quintanilla. Така че това беше първият път, в който пях и записах албум за филм. Усещането беше, че съчетавам моите два свята в едно", споделя Lopez. "Това не е албум на Jennifer Lopez или на Maluma. Това е албумът на Кат и Бастиан. Тези песни са като продължение на историята, като в един хубав мюзикъл. И наистина разказват любовната история. Пътуването към истинската любов".

Lopez, която непрекъснато е обект на медийно внимание заради подновената ѝ връзка с Ben Affleck, казва, че с нейната героиня много си приличат.

"Играя героиня, която също като мен, е непрекъснато в светлината на прожекторите. Личен живот, публичен живот, опитваме се да намерим баланса. И се проваляме грандиозно понякога. Но е много, много интересен поглед зад кулисите на зад кулисите", добавя певицата и актриса.

Lopez и Maluma изпълниха и песента си "Marry Me" в предаването на Fallon.

"Омъжи се за мен" излиза по кината на 11-и февруари, точно навреме за празника на влюбените.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация