Хитови песни влизат в саундтрака към нов български филм 25 Февруари, 2024

Хитови песни влизат в саундтрака към нов български филм
Снимка: Фейсбук/Личен профил

Филмът „Защото обичам лошото време“ с Владимир Михайлов и Неда Спасова – в главните роли, тръгва по кината в цялата страна от 5 април.

Лентата е заснета миналата година във Варвара, Ахтопол и Синеморец. Преди да стартира по кината, филмът ще има прожекции на „София филм фест“, където е един от двата български филма в състезанието.

Сценарист и режисьор на филма е Яна Лекарска, която завършва кинорежисура в Южна Корея. Това е първият ѝ проект от такъв мащаб в България, а корейското влияние се усеща във визията на всеки кадър,

Филмът разказва за Ирина и Борис, приятели, които не са се срещали от над 20 години, а сега случайно се озовават по едно и също време в малко крайморско градче, където са прекарвали летата си заедно като деца.  

Филмът е и завръщане в киното на Боряна Пунчева, която след знаковите си изпълнения в „Дами канят“ и „13-ата годеница на принца“, прави роля като мистериозната г-ца Теменуга. С комедийно присъствие (този път на голям екран) се включва и Елени Декидис, която е сладката бременна магазинерка Мария. Ролята на бохема Димо е за Веселин Ранков. Специално участие има и Иван Бърнев.

В саундтрака влизат песни на Борис Карадимчев – новата версия на „Любовта, без която не можем“ на „Тангра“,  Владо Михайлов с групата си Rewind и „Луд по теб“„ Моя любов“ на Богдана Карадочева, „В някой час“ на Маргарита Хранова, както и Веселин Маринов с „Един миг от рая“.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация