Турнир по "Не се сърди, човече" в Русе събира средства за фолклорна група "4етно" 21 април, 2023

Турнир по
Снимка: Цветелин Иванов

Благотворителен турнир по любимата на поколения игра "Не се сърди, човече" ще се състои утре от 10 часа в Доходното здание в Русе

Организаторът на турнира е русенецът Теодор Цветков, който е плувец и е участвал в различни благотворителни каузи. Основната му идея е хората да прекарват повече време заедно - с възможност за пълноценна комуникация помежду си, сплотени около класическата настолна игра.

За целта самата игра ще бъде представена по различен и много интересен начин, с красиви цветни комплекти, на които са изобразени символите на Русе. Всеки комплект е обрисуван с живописни рисунки на Вазата в Парка на младежта, Пантеонът на възрожденците, Левента и сградата на Доходното здание. 

Теодор се е погрижил и за изработката на специални за събитието пионки, с които записалите се за турнира ще могат да разберат дали наистина няма да се „сърдят“, ако някой ги „удари“ и ги върне в началото на играта.

В турнира ще участват 100 души, а таксата е по преценка на всеки участник. Със събраните средства Теодор Цветков ще подкрепи младите изпълнители от фолклорна група "4етно".  

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация