Сашка Васева се качва на сцената на „Пирин Фолк“ 2022 24 август, 2022

Сашка Васева се качва на сцената на „Пирин Фолк“ 2022
social Снимка: Пирин Фолк

Още едно емблематично име се присъединява към звездния отбор на гост-изпълнителите, които ще вземат участие в 30-ото юбилейно издание на „Пирин Фолк“ Сандански 2022. Неповторимата и обичана от поколения българи Сашка Васева се завърна в България, за да се качи на сцената на 26 август, когато ще се проведе Детски Пирин Фолк.

5 години по-късно, Сашка Васева се завръща отново на фестивалната сцена. Това ще бъде и първата й артистична изява след дълго отсъствие, поради здравословни причини. Сашка премина през нелек период в личен план, но и тя, и близките й вярват, че лошото вече е в миналото. 

„С много любов идвам на „Пирин Фолк“. Прибрах се в България специално заради юбилейното издание на фестивала. Вълнувам се и съм щастлива, че ще бъда отново в Летния театър, близо до публиката и феновете си“, не крие радостта си Сашка Васева.

Припомняме, че на 26 август, когато ще се проведе шестото издание на Детски Пирин Фолк, специални гост-изпълнители ще бъдат още: Лия, Георги Гоцев, Невена Цонева и Васко Лазаров.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация