Седмичен хороскоп 28 февруари - 6 март 27 Февруари, 2022

Седмичен хороскоп 28 февруари - 6 март
social Снимка: pixabay.com

ОВЕН -  От където и да погледнем този знак ще видим, че той може да сбъдва желанията си. Чудесен период за разговори, но и за почивка, уединение. Знам, трудно е, но нищо не струва пробата. Страхотно време и за пътуване в далечни страни, извън границите на нашата. Съвпадът на Марс и Венера ще провокира желанието ви.

ТЕЛЕЦ -  Изненади и срещи с приятели предстоят за вас. Приключване на проблемите във връзките и стартиране на друго ниво. В началото разчитайте на парични постъпления. Срещата на Марс и Венера в неделя задава нова идея за финанси. Възползвайте се. При всички случай Новолунието ще подкрепя вас в този месец.

БЛИЗНАЦИ - Бъбривците на зодиака започват с това, което умеят най-добре. Разговорите. Ще ви вълнува кариерата и повишаването на този статус. Краят на седмицата ще донесе много позитиви точно в тази сфера. Може да получите предложение за работа или повишение.

РАК -  Пътувания са в главата ви сега. Дали служебно или за забавление ще се отдадете на това. Новолунието ще подкрепи заниманията ви. При някой от вас могат да се появят наследници или да купувате подаръци за близки хора.

ЛЪВ - Новолунието може да предизвика доза неразположение при Лъвовете. Възможни са разправии със закон или такива служби. Но към края ще има раздвижване покрай връзките ви. Всъщност може би още от юли 2021 има събития, които сега ще обърнат погледа ви отново. Тогава Венера и Марс се срещнаха именно при вас.

ДЕВА - Прекрасна седмица за вас, деви. Новолунието е в приятелска стихия и това ще обърне нещата във ваша полза. Възможни са любовни срещи и оправяне на отношенията. Относно бизнес връзките също се очаква силен период. Изплозвайте мистиката на седмицата за сбъдване.

ВЕЗНИ - Хубава и хармонична седмица за Везните се очертава. Още повече мекота във взаимоотношенията. Започва началото на нова любов, нов бизнес и нови идеи. Отпуснете се и вярвайте, че всичко се нарежда. Разчитайте обаче на собствената си отговорност.

СКОРПИОН -  Невероятното Новолуние ще аспектира Слънцата ви чудесно. Смятам започвате нов преход през работните си дела. Ще успявате. Пазете само нервната система и си позволявайте разходки и почивка. Може да решите да започнете и нов режим на хранене.

СТРЕЛЕЦ -  Великолепна седмица за вас. Любов, мистика и срещи. Така бих определила времето. Вероятно сте мислили върху ваш бизнес проект, сега имате шанс да го стартирате. Тепърва ще разгръщате потенциал, особено в следващите две години.

КОЗИРОГ -  Ваш ще ви занимават семейни въпроси. Те ще са свързани с прекарване на време със семейството. Може да решите да сменяте дом или офис. Вероятно ще празнувате и семейни тържества.

ВОДОЛЕЙ -  Едни от късметлийте сте вие, Водолей. Все пак сте домакин на любовта между Венера и Марс. Повече срещи се очертават и подписване на нови договори. Не изключвам и сдобиването с нова кола. Определено ще имате време и за пътувания.

РИБИ -  Ваш месец и ваше Новолуние. Бъдете щастливи, мечтайте широко и надалеч. Финансите ще растат. Възможни са покупко-продажби на недвижимо имущество, както и промяна в ценностната ви система.

 

Автор: Даниела Кръстева

 

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация