Пампорово отбелязва Световния ден на снега 15 януари, 2022

Пампорово отбелязва Световния ден на снега
social Снимка: facebook

Пампорово отбелязва днес и утре Световния ден на снега със снежен фест и много забавления, съобщиха от управата на зимния курорт. Празник на открито, музика, забавни игри, томболи с награди са включени в програмата на фестивала. 

Керана и "Космонавтите" ще открият събитията днес, след което купонът ще продължи с DJ сет и много забавления във фън зоната на ски център "Студенец". 

Зимният курорт обяви специална промоция до края на януари с 40 процента намаление при онлайн резервации за 5-звездните си хотели за делничните дни до четвъртък включително. От петък до неделя отстъпката е 25%, също при директна онлайн резервация. 

Празникът World Snow Day е инициатива на Международната ски федерация и има за цел да запали децата по зимните спортове. Планинският курорт се включва за поредна година в кампанията. 

В неделя снежната фиеста ще продължи с игри за малки и големи на открито. 

Ски зоните Пампорово и Мечи чал са в отлично състояние. Снежната покривка е 130 см, работят 14 писти и 12 лифтови съоръжения. Лифт карти и ски оборудване могат да бъдат закупени онлайн с отстъпки от 3% и 20%. За улеснение на туристите заради пандемията са монтирани допълнителни pick-up станции за безконтактно получаване на лифт карти чрез сканиране на QR код. 

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация