Вземете си чадърите - ще вали в цялата страна 03 ноември, 2020

Вземете си чадърите -  ще вали в цялата страна
social Снимка: pxhere.com

Днес ще преобладава облачно време и на много места ще има предимно слаби валежи от дъжд. До вечерта валежите в повечето места ще спират. Ще духа слаб северозападен вятър.

Максималните температури ще са от около 10° на места в североизточните райони, до 19° в югозападните.

Над Черноморието ще преобладава облачно време. В южните райони ще има валежи от дъжд, предимно слаби. Максимални температури на въздуха: 14°-16°.

Над планините ще е предимно облачно. Ще има валежи от дъжд, по най-високите части - от сняг. Ще духа умерен до силен вятър от север.

В сряда и четвъртък в западната половина от страната облачността ще остане значителна, почти без валежи; вятърът ще се ориентира от изток, ще е слаб. В източната половина вятърът ще е североизточен, временно ще е до умерен, облачността ще се разкъса и ще намалее. Температурите ще се понижат, сутрешните все още ще са сравнително високи, максималните в повечето места - между 11° и 16°.

В петък от северозапад ще проникне още една порция хладен въздух. Над Северна България ще преобладава облачно време, отново почти без валежи, над Южна облачността ще е разкъсана.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация