“Сериал” на Михаела Маринова ще звучи в “Пътят на честта“ 30 юли, 2021

“Сериал” на Михаела Маринова ще звучи в “Пътят на честта“
social Снимка: Вирджиния Рекърдс

NOVA и “Вирджиния Рекърдс“ обединяват усилия в проекта “Сериал“ в изпълнение на Михаела Маринова, за да стартират нов вид партньорство в подкрепа на българската музика и българското кино.

Идеята е да се съчетаят интересите между супер успешен български сериал като “Пътят на честта“ от една страна и силен музикален екип от друга.

Михаела Маринова прави крачка към обещаваща кариера с нов международен проект
 
Песента “Сериал“ е създадена от един от най-талантливите млади автори на музика у нас - Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’, с помощта на самата Михаела, чийто великолепен вокал пресъздава с лекота драматизма, заложен в звученето и текста на парчето. 

Действието във видеоклипа към песента, продуциран съвместно от NOVA, Албион Филмс и “Вирджиния Рекърдс”, се развива директно на снимачната площадка на сериала, където Михаела влиза в ролята на страничен наблюдател и невидим свидетел на съдбите на героите, изиграни от актьорите Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Орлин Павлов, София Маринкова и Галя Сарафова. Режисьори на новите епизоди на драматичната поредица, която ще се завърне тази есен в телевизионния ефир, са Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги. 
 
Официалната премиера на “Сериал” е днес и вече звучи в ефира на радио Веселина.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация