The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 21 - 27 февруари

20.02.2022
Снимка: pixabay.com
Седмицата ще бъде ползотворна и добра. Старт и дава Луната в Скорпион през първите два дни. Във вторник Луната прави приятна връзка с Марс и Венера, така че извлечете максимум от кариерните въпроси.

ОВЕН -  Ще кипите от енергия в началото на седмицата. По всяка вероятност много от вас ще имат работа с политически въпроси, такива свързани с глобалното. Сряда и четвъртък са напрегнати, особено за последна декада Овни. Спорове в приятелските кръгове или с децата. Завършвате отново с по малко енергия, но все пак успели да свършите някаква работа.

ТЕЛЕЦ -  Вас определено ви чака интензитет и успех, през всички дни. Стартът е за въпроси по статута ви. Към средата ще усетите романтиката от половинката и ще се насладите определено. В работата се очаква увеличение или повишение. Завършвате отново със среща с по-възрастни от вас.

БЛИЗНАЦИ -  Вероятно може да има забавяние по отношение на пътуване. Средата на седемдневката съветвам да погледнете към истината в любовта. Дали не сте сложили розови очила? Не идеализирате ли повече себе си или партньора? Може да има и дела обхващащи закон, но отново бъдете внимателни за заблуди.

РАК -  Раците ще имат работа покрай къщата, имотни въпроси, местене или смяна на офис. Сряда и четвъртък са подходящи за изследвания или оперативни намеси. Здравето ще е приоритет. Все пак сега може да се отдадете и на почивка и поглед навътре.

ЛЪВ -  И за вас ще има динамика, но не толкова приятна. Особено за родените втора и трета декада. Въпросите касаят брак и партньор. Може би нова любов или край на старата. Петък е ден с повишено внимание при консултации с клиенти или бизнес партньори.

ДЕВА -  Вие управлявате здравето и сега ще се занимавате с прегледи и изследвания. Може би първите два дни. Средата на седмицата е за връзки и колеги. В петък се постарайте да мислите аналитично. Възможни са конфликти на работното място. Събота и неделя са ползотворни.

ВЕЗНИ - Започвате със страст. Ще насочите вниманието определено към детската аудитория. Нерешени казуси могат да се финализират. Сряда и четвъртък вероятно ще претърпи промяна любовната ви връзка. В петък може да намерите кураж за старт на бизнес.

СКОРПИОН -  Организирате въпроси свързани с преместване в нов дом или създаване на семейство. Също и наследства. Сряда и четвъртък ще ви донесат пари или връщане на заем. Петък вероятно няма да върви по план, но почивните дни ще наваксате изпуснатото.

СТРЕЛЕЦ -  За Стрелците предстои доста комуникативна седмица. Взимане на изпити или подготовка за курсове. Може да се заемете с повишаване на квалификацията. Повече енергия ще ви съпътства в сряда и четвъртък. Петък вероятно ще организирате пътуване, но може да има отмяна в последния момент.

КОЗИРОГ -  Хубаво ще ви е сега, Козирози. Надявам се, някои да сбъднат мечтата си за потомство. Цялата седмица е подходяща. Предстои и закупуване на нов дом или ремонт. В любовен план също ще ви върви. Събота и неделя са чудесни и за работа, ако решите. Може да се разходите в планината, ако не ви се занимава с кариера.

ВОДОЛЕЙ -  Вашият месец приключи, но сега сте заредени с всички сили. Повече внимание на здравето да обърнат родените в края на втора декада. Може да възникнат въпроси с половинката. Ако пък имате съдружници  -  в петък, внимавайте. Думите ще излизат остро.

РИБИ  - Ваш е месецът. Вземете всичко, което можете. Родените в края на зодията ще имат любовни въпроси за решаване, също и здравословни. Но като цяло седмицата е благоприятна за вас. Също и ако планирате пътувания. Това е шанс и за почивка. От гледна точка на създаване на поколение- сега е времето.

 

Автор: Даниела Кръстева

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!

В момента Капучино 07:00 - 10:00
  • Marinko Rokvic Prsten 09:32 в момента
  • Zafeiris Melas Pernao Fasi 09:25 Предишна
  • Magi Djanavarova Davam 09:19 Предишна
  • Goga Sekulic Kad Si Na Dnu 09:15 Предишна
  • Mascota, D Trax 09:14 Предишна
  • Karlos Nima Tova E Krayat 09:05 Предишна
  • Konstantinos Argiros Ksimeromata 08:58 Предишна
  • Deniya Pencheva Kemene 08:54 Предишна
  • Galena, Gamzata Neudobni Vaprosi 08:49 Предишна
  • ATB, Topic, A7S Your Love (9PM) 08:42 Предишна

Програма

06:00 - 07:00 Най-добрият микс от песни

07:00 - 10:00 Капучино

10:00 - 13:00 ВИП зона

13:00 - 16:00 Честито

15:00 - 16:00 Най-добрият микс от песни