Приключи ремонтът на 6 км от АМ „Тракия“ 02 април, 2021

Приключи ремонтът на 6 км от АМ „Тракия“
social Снимка: api.bg

Днес ще бъде пуснато движението в ремонтирания 6 км участък от автомагистрала „Тракия“ от общо 16,5 км, които се обновяват в момента.

Строителните работи започнаха в началото на февруари и от 10 часа днес се възстановява преминаването в отсечката между връзката за АМ „Марица“ и пътен възел „Чирпан“.

Ремонтът на останалата част от трасето до пътен възел „Чирпан - изток“ продължава и се предвижда да завърши на 19 април т. г.

Участъкът остава затворен за движение в двете платна. Пътуващите за Бургас ще преминават от пътен възел „Чирпан“ по третокласния път III-664 през околовръстния път на Чирпан и по път II-66 Чирпан – Стара Загора до пътен възел „Чирпан - изток“, където ще се връщат на автомагистралата, и обратно. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

Строителните дейности в 16,5 км участък са част от започналия през октомври м. г. поетапен ремонт на общо 52 км от АМ „Тракия“ /от 156-ти до 208-ми км/. Целта е след като завърши ремонтът на 16,5-километровия участък, да продължат дейностите в последните 24 км до п. в. „Стара Загора“.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация