Кои са най-секси футболистите на Евро 2020 07 юни, 2021

Кои са най-секси футболистите на Евро 2020
social Снимка:

Цар Футбол винаги е бил номер 1. Той е атрактивен и популярен спорт, а мнозина футболисти са желани и привлекателни за нежния пол. Сред тях има такива, които са за най-красивите мъже в последните години. Италия е фаворит на Евро 2020, но в класациите за най-секси спортисти фигурира само с името на Клаудио Маркизио.

Кои са най-секси футболистите на Европейското това лято?

Привлекателната външност, атлетичната физика, чаровната усмивка, начинът на живот, следване от от страна на феновете – това са част от факторите да попаднат атлетите в тази своеобразна класация.

 

Жерар Пике - Испания

Пике е 33 години, висок е 194 см. И тежи 85 кг. Играе за Испания и е капитан на Барселона, а е най-известен със съпругата си Шакира.

Защитникът се слави като атрактивен и красив футболист, който не е безразличен за дамите по цял свят.

 

Аркадиуш Милик - Полша

26-годишният Милик е висок 186 см. и тежи 78 кг. Защитава екипите на Полша и Наполи. Приятелката му Джесика Зиолек е секс символ, а футболистът е известен като очарователен и сикси мъж, който е завладял не едно и две женски сърца в кариерата си.

 

Иско - Испания

Испанският атакуващ полузащитник играе за родината си и за Реал Мадрид. Той е на 28 години и при височина 178 см. тежи 79 кг. Приятелката му Сара Саламо е една от най-желаните жени в света, също както половинката и е мократа мечта за много момичета. Иско е известен и с честата смяна на прическата, но винаги е готин.

 

Идън Азар - Белгия

Белгиецът е на 29 години, висок е 175 см. и тежи 74 кг. Играе за Белгия и Реал Мадрид. Женен е за красивата Наташа Ван Хонакер, с която имат три деца. Сините очи и атрактивния вид са от голям плюс за спортиста. Той беше футболист на Челси, а сумата, която Реал плати за него, беше рекордна.

 

Оливие Жиру - Франция

34-годишният французин е висок цели 190 см. Играе за Франция и за отбора на Челси, а преди това беше нападател и в Арсенал. Той е висок, синеок и секси, а доказателството за красотата му е  съпругата му Дженифър Жиру, с която са заедно от 2011 година и имат четири деца.

 

Кристиано Роналдо - Португалия

Роналдо вече е на 35 години, но не му личи. Нападателят е атлетичен и висок 187 см. Играе за Португалия и Ювентус, а преди това в Реал. Той е един от най-скъпите и велики футболисти за всички времена. Победител е от Европейското през 2016 година. Любимец е на жените и има милиони последователи в профилите си в социалните мрежи от години насам.

 

Аркадиуш Милик - Полша

Полският национал е на 26 години и е висок цели 186 см. Играе за родината си и за отбора на Наполи. Слави се с атлетичност, бързина и очарователен външен вид, и е женен за красавицата Джесика Зиолек.

 

Килиан Мбапе - Франция

Вторият французин в класацията е на 22 години и е висок 178 см. Играе за Франция и ПСЖ. Нападателят е голям фен на Кристиано Роналдо и всеки сезон има ново гадже.

 

Клаудио Маркизио - Италия

Италианците са известни със своя стил и Клаудио Маркизио не е по-различен. 30-годишният футболист играе за Италия и Ювентус. Брадата, плочките на корема и сините му очи са хит сред дамите и той често сменя половинките си. Не случайно е и модел на парфюмите Hugo Boss.

 

Тео Уолкът - Англия

Нападателят е атлетичен и успешен Играе за Англия и Арсенал. Бележи много и е известен с асистенциите си. Бръснатата глава, хубавото лице и татуировките са отличителните му белези. Огромна част от последователите му в социалните медии не случайно са жени. С участието си в Световното първенство по футбол през 2018 година, Уолкът стана най-младия френски играч, отбелязал гол на Световното първенство.

Все още не знаем дали Франция ще си отмъсти за 2016 на турнира това лято. Факт е обаче, че петлите присъстват с цели две номинации в тази любопитна класация - Оливие Жиру и Килиан Мбапе. Най-малкото това им осигурява поддръжка от страна на фенките на мъжката красота, а защо не и на заклетите почитатели на футбола.

"Радио Веселина" ЕАД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация