Капризно време ни очаква до края на седмицата 04 март, 2021

Капризно време ни очаква до края на седмицата
social Снимка: pxhere.com

В сутрешните часове на отделни места в Източна България и по поречието на Дунав ще има  ниска облачност или мъгла.

През деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Източна България до умерен, вятър от запад-югозапад. Ще е топло с максимални температури между 16° и 21°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 10°-15°.

В планините времето ще е слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад.

В петък облачността ще се увеличава. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Все още ще е топло, с дневни температури на места до 18°-20°.

През нощта срещу събота вятърът ще се усили и с него бързо ще нахлува студен въздух. В събота ще бъде предимно облачно, на места със слаби валежи, отначало от дъжд, в планините над 1100-1200 м - от сняг; в Североизточна България и Предбалкана дъждът ще преминава в сняг, но валежите бързо ще спират.

В неделя ще е почти без валежи, по-късно през деня облачността ще се разкъса, до вечерта временно ще намалее, вятърът чувствително ще отслабне, на места и ще стихне. Ще бъде студено за периода.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация